2777
2789

برام سواله که چطوری ممکنه ایا مگه مردان حقوق و مزایای بیشتری ندارن خوب به احتمال زیاد مردا از روش خشن‌تری اینکارو انجام میدم شاید به این دلیل باشه خودمم قصد داشتم ولی منصرف شدم

زنان بیشتر اقدام به خودکشی میکنن

مردان خودکشی های موفق بیشتری دارن چون روش های خشن تری رو انتخاب میکنن

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنان بیشتر اقدام به خودکشی میکننمردان خودکشی های موفق بیشتری دارن چون روش های خشن تری رو انتخاب میکن ...

آره دقیقا خانم ها از روش تناب و قرص بیشتر استفاده میکنن اما مردان خشن تر

مردها برعكس اونچه نشون ميدن طاقت  كمتري در مقابل مشكلات دارن خانم ها حتي واسه مرگشون به آينده بچه  ،پدري كه با نبودشون پشتش ميشكنه و مادري كه ديگه زندگي نميكنه هم فكر ميكنن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خدا سر هیچکس نیاره،ناامیدی خیلی بده شرمندگی ...

بله همین چند وقت پیش خانم 25 ساله که دانشجو پزشکی بود با تناب اینکارو کرد اما خوش بختانه سریع احیا قلبیش کردن و نجاتش دادن چند دقیقه همون‌طوری توی خونشون آویزون بود تا مادرش نجاتش داد 

بله همین چند وقت پیش خانم 25 ساله که دانشجو پزشکی بود با تناب اینکارو کرد اما خوش بختانه سریع احیا ق ...

🥺 

اون که دکتره می‌خواسته خودکشی کنه 

ببین ما چی میکشیم 

الهی خدا به هیچکس انقدررررر سخت نگیره که به خودکشی فک کنه

خسته از هرچی که بود/خسته از هرچی که هست.

من نشنیدم نرخ خودکشی توی مردها بیشتره. آماری هم اگه باشه احتمالا اونهاییه که به بیمارستان برده شدند

ولی نرخ مرگ مردها در اثر خودکشی چند برابر زنهاست. اینم مال آمریکاست فکر کنم نوشته بود.

ترنج

🥺 اون که دکتره می‌خواسته خودکشی کنه ببین ما چی میکشیم الهی خدا به هیچکس انقدررررر سخت نگیره که به خ ...

آره بند خدا دختر خیلی خوشگل هم هست خیلی پشیمون شده از این کارش ولی خدا خواسته زنده بمونه وقتی مادرش رسید بود بهش گفت سر بود نبضم نداشته سریع با چاقو تنابو پاره کرد و شروع به احیاش کرد تا اورژانس بیاد حال مادرش خوب نبود 

من نشنیدم نرخ خودکشی توی مردها بیشتره. آماری هم اگه باشه احتمالا اونهاییه که به بیمارستان برده شدندو ...

توی ایران هم بیشتر نرخ کسانی که کشته میشن رو میگم اما خانم ها همون‌طور که گفتم از روش های ملایم تر استفاده میکنن