2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو آمپول میدن بزن پری شو.‌.

احتمالا تنبلی تخمدان داری‌‌‌‌.. نی نی نداری..

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌

اَه منم درگیرشم ۵ روزه لکه بینی دارم ولی لعنتی شروع نمیشه خلاص شم برامن زعفران زیاد تاثیری نداره ولی میگن قاعده آوره شما استفاده کن شاید ج داد البته مطمئن باش از عدم بارداریت بعدا

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
اَه منم درگیرشم ۵ روزه لکه بینی دارم ولی لعنتی شروع نمیشه خلاص شم برامن زعفران زیاد تاثیری نداره ولی ...

زعفرون ی عالمه خوردم جواب نداد اخرین پریودیم اول اسفتد بوده الان که دیگه تقریبا اول اردیبهشته😑😑😑

زعفرون ی عالمه خوردم جواب نداد اخرین پریودیم اول اسفتد بوده الان که دیگه تقریبا اول اردیبهشته😑😑😑

آره برا منم اثری نکرد عزیرم برو دکتر چکاب شو خیالت راحت شه شما کلا نمیشی به احتمال زیاد کیست داری

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
وحتمالا کیسته😢😢😢چون مامانم هم درگیر کیسته

نگران نباش من اولی بالغ شدم داشتم دو بار راحت با دارو رفع میشه❤️

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.