2777
2789
عنوان

کیا بچه کلاس اولی دارن؟

222 بازدید | 14 پست

درسش چطوره؟میزان علاقه اش به درساش چطوره؟املا مینویسه غلط هم داره؟کلمه جا میندازه یا نشانه ها رو اشتباه میکنه بیشتر؟

من خیلی دخترم خوب بود انقدر بهش ایراد گرفتم و سختگیری کردم یکم ترسو شده تو مشق و املا میترسه اشتباه کنه دعواش کنم،خیلی پشیمونم سختگیری کردم در حقش،مدرسه هم میره خیلی وسیله هاش رو جا میزاره یا گم میکنه برای شما هم پیش میاد؟تمرکزش پایینه به نظرم حواسش جمع نیست خیلی حواسش پرته نمیدونم چکار کنم تمرکزش بهتر بشه🧐😫

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم کلاس اوله  املا و فارسیش خداروشکر عالیه  ولی ریاضیش مشکل داره  اصلا جمع دورقم ...

برای منم همینطوری بود یک مدت باهاش خیلی کار کردم ریاضی الان راه افتاده

اینکه املاش عالیه یعنی وقتی مینویسه اصلا اشتباه نداره؟اگر داره چندتا؟مدرسه میره حضوری؟

پسر من علاقه به مشق نداره ولی روخوانی و ریاضی دوست داره از بچه تون توقع یه بچه شش هفت ساله داشته باش ...

بله ایراد از خودمه که با بچه های دیگه مقایسه اش میکنم،یادمه مامانم هم همیشه منو با دختر همسایه مقایسه میکرد چقدر رنج میبردم،متاسفانه توی ناخوآگاهم رفته و بی اختیار اینکارو میکنم انگار بعدش به شدت پشیمون میشم،بچتون املاش چطوره؟دختر منم کلمه جا میندازه ننیدونم چرا میگم شاید معلم سریع میگه

برای منم همینطوری بود یک مدت باهاش خیلی کار کردم ریاضی الان راه افتاده اینکه املاش عالیه یعنی وقتی ...

غلط شاید دوتا 

ولی مثلا هفته ای سه بار املا میگه معلم بهش فقط یه بارش غلط داره 

دوبار دیگش اصلا نداره  

اره بعد عید دیگه حضوری می‌ره هرروز  

دخترت تقصیر نداره 

درساشون سخت شده،قاطی می‌کنه،س،ص،ث،ذ،ز،ظ،ض و بقیه ی حروف که تلفظشون یکیه بچه رو به اشتباه میندازن

غلط شاید دوتا  ولی مثلا هفته ای سه بار املا میگه معلم بهش فقط یه بارش غلط داره  دوبار دی ...

اره واقعا،شما چطوری با پسرتون کار میکنید عصبانی هم میشید که دعواش کنید یا آروم و رفاقتی هستید بیشتر؟به نظرم دچار استرس شده دخترم،مثلا املای امروزش میخواسته بنویسه صبح نوشته صوب 

اصلا تعجبم برد این کلمه رو هر روز داره مینویسه و بلده نمیدونم چرا تو کلاس انقدر ایراد داره

اره واقعا،شما چطوری با پسرتون کار میکنید عصبانی هم میشید که دعواش کنید یا آروم و رفاقتی هستید بیشتر؟ ...

نه راستش منم خیلی دعواش میکنم و بعدش پشیمون میشم مثل چی🤦 

شاید معلمشون خوب املا نمیگه؟

نه راستش منم خیلی دعواش میکنم و بعدش پشیمون میشم مثل چی🤦  شاید معلمشون خوب املا نمیگه؟

به نظرم سریع میگه،توی خونه بی هیچ ایرادی مینویسه ولی تو کلاس دو سه تا غلط رو داره،فردا هم امتحان نماز داره از بچه شما امتحان نماز گرفتن؟

به نظرم سریع میگه،توی خونه بی هیچ ایرادی مینویسه ولی تو کلاس دو سه تا غلط رو داره،فردا هم امتحان نما ...

همون دیگه 

بعضی معلما زود میگن و رد میشن 

دیگه بچه ی بیچاره هول میشه همشو غلط می‌نویسه 

نه امتحان نماز نشنیدم تا حالا ،از بچه ی کلاس اولی چه نمازی آخه 🤐

همون دیگه  بعضی معلما زود میگن و رد میشن  دیگه بچه ی بیچاره هول میشه همشو غلط می‌نویسه&n ...

چی بگم والله،منم خیلی در عجبم اخه بچه کلاس اولی رو چه به نماز،گفتن باید وصو گرفتن و تسبیحات اربعه و حمد و توحید و ذکر رکوع و سجده و تشهد و سلام نماز رو کامل بلد باشن فردا میپرسن ازشون

تو هر املایی حداقل پنج شش تا غلط داره ولی واقعا چه اهمیتی داره 

بله واقعا چقدر درست گفتید،هرچی میکشم از دست معلمش میکشم که بسیاااار آدم پر استرسی هست و اگر یکی دوتا غلط داشته باشه براش مینویسه خیلی بیشتردقت کن دخترم بعد هم من ازش میپرسم درسش چطوره میگه بد نیست دیگه یکی دوتا غلط رو داره،اخه یکی نیست بگه آدم حسابی چه توقعی داری از بچه ای که تازه نوشتن رو یاد گرفته،معلمش واقعا بهم تنش و استرس میده

بله واقعا چقدر درست گفتید،هرچی میکشم از دست معلمش میکشم که بسیاااار آدم پر استرسی هست و اگر یکی دوتا ...

ایشالا تنش سلامت باشه روح و روانش سلامت باشه مهارت های زندگی و اجتماعی اعتماد به نفس قدرت فکری اینا رو داشته باشع آخرش خوندن نوشتن رو مثل همه یاد میگیره 

ایشالا تنش سلامت باشه روح و روانش سلامت باشه مهارت های زندگی و اجتماعی اعتماد به نفس قدرت فکری اینا ...

قربونت برم،همچنین عزیزان شما🌹.

بله واقعا باید باید حرفتون رو با طلا نوشت👌🏻👌🏻👌🏻دقیقا همینه،یک تلنگری خوردم با حرفتون،ممنونم🙏🏻❤👌🏻