2777
2789
عنوان

خون دماغ شدن

682 بازدید | 6 پست

سلام. من چند روز هست که زیاد خون دماغ می شم قبلا که این طوری می شدم می رفتم دکتر گفتن بینیم خشک هست و بهم یه چند تا پماد و این چیزا دادن خوب شد اما الان چند روز هست که خیلی زیاد خون دماغ میشم حتی شبا. با اینکه چرب می کنم بازم خون میاد نمی دونم چی کار کنم کسی اینجا میتونه راهنمایی کنه؟ 

همسر من پارسال این موضوع براش پیش اومد و شدید خون دماغ میشد طوری که من دیگه ترسیده بودم وقتی رفت دکتر بهش گفت حساسیتی که سالا قبل خودش را به صورت آبریزش و عطسه نشون میداده امسال خودش را با خون دماغ شدن نشون داده و خداراشکر با دارو و قطره هایی که استفاده کرد خوب شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من روزی چندبار خون دماغ میشد و وقتی بینیش را محکم فشار میداد انقد شدت خون زیاد بود که ببخشید ولی از دهنش میزد بیرون حتی من به فشار بالا هم شک کردم ولی فشارش خوب بود و همون حساسیت بود...حتما یه دکتر برو ولی نگران نباش خون دماغ شدن تو این فصل و تابستون بخاطر گرمی هوا عادیه،،،دکتر فراموش نشه

همسر من روزی چندبار خون دماغ میشد و وقتی بینیش را محکم فشار میداد انقد شدت خون زیاد بود که ببخشید ول ...

من سوزش بینی دارم و وقتی بهش دست می زنم خون میاد. فک نکنم دیگه دکتر و اینا برم. شاید اگر ادامه پیدا نکنه برم.