2777
2789
عنوان

از موقعی که اومدم نی نی سایت..

621 بازدید | 60 پست

تا حالا،تایپیکا جوری بوده که، افسردگی حاده مقاوم به درمان گرفتم😑😐😪

خدایی وقتی آدم شرح حال زندگیتون رو میخونه جیگرش ریش ریش میشه و اصلا مشکلات خودشو یادش میره، خدا به دادتون برسه واقعا..🤲

انشاالله که به حق همین ماه عزیز هرکسی گیر و گرفتاری توی زندگیش داره برطرف بشه و کمتر شاهد تایپیک های غم انگیز باشیم..🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا میای چیزای عجیب غریب از شوهرا میبینی میگی شوهر قراضه خودم شاهه باید هرشب تشت شیر بیارم براش

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

امین 

اما افسردگی گرفتم امروز اول صبحی خیلی امروز تاپیکها بد وسخت و ناراحت کننده بود آخه چه وضعشه کاش از این تاپیکها نزنن همه مشکلات دارن آخه بقیه کاری نمیتونن بکنن مگه از شادیهاشون میزنن تاپیک 

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه

نصفش کلا دروغه نصف دیگه تغییرات لازم داده شده واسه مظلوم نمایی 

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲