2777
2789
عنوان

خدایی این چه ازدواجاییه که کردین ؟؟؟ منو از زندگی پشیمون کردیننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 47 پست

من ازدواجم خوب بوده خداروشکر تو ۵ سال زندگی فقط یه بار یه دعوا کوچولو کردیم😄 در حد یه ربع

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشحالم که جواب دادید و با نظراتتون حالم رو خوب کردید 😍💖 جونه من نصیحتتون واس ماها چیه قبل ا ...

معیارت برای ازدواج اعتقادات باشه که چهارچوب داشته باشه برای خودش حتما و اخلاقش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خیلی خوشحالم که جواب دادید و با نظراتتون حالم رو خوب کردید 😍💖 جونه من نصیحتتون واس ماها چیه قبل ا ...

حق طلاق بگیر

تا مستقل نشدی از لحاظ مالی ازدواج نکن 

با ادم  متحجر و ادم بی بندوبار ازدواج نکن هردوبه یک اندازه خطرناکن 

مرد زندگیت از هر چیزی مقداری داشته باشه 

پول اخلاق منش ظاهر خانواده و ....

هر کی گفت پول مهم نیس بدس میاد گوش نکن 

همسرم الحمدلله خیلی مرد خوبیه از هر لحظ اما من سر مالی خیلی استرس دارم. در ضمن حتما مشلوره قبل ازدواجم برو من چندین جلسه رفتم و اونجا گفتن خیلی به لحاظ اخلاقی، روحیه و شناخت هم تا درصد بالایی مچ هستیم. 

و هیچ وقت زندگی دیگران رو خوب یا بد زشت یا زیبا مورد قضاوت یا تمسخر قرار ندیم چرا که توی همین دنیا دیر یا زود خودمون دچار همون شرایط میشیم.

و به عینه به من ثابت شده این جهان کوه است و فعل ما ندا 

و هیچ وقت زندگی دیگران رو خوب یا بد زشت یا زیبا مورد قضاوت یا تمسخر قرار ندیم چرا که توی همین دنیا د ...

قربونت برم من اینجا شخص خاصی رو نام‌نبردم 

با توجه به تاپیکای سایت گفتم 

دقت کنی امارشون کم نیست عزیز