2777
2789
عنوان

خدایی این چه ازدواجاییه که کردین ؟؟؟ منو از زندگی پشیمون کردیننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 47 پست
باز خوبه تو خواستگار داری زنگ میزنن  من که فقط میخونم و حرص میخورم کسی هم رد نمیشه که جواب رد ...

الهییی اگه خواستگار بخواد بد باشه میخوام‌نیاد تا صد سال😂

ان شاءالله یه دونه  خواستگار عالی داشته باشی که خوشبخت تر بشی باهاش😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟  از بس بد مادر شوهر گفتن که هرچقدر پسره و دیگران از اخلاق مامانش تعریف میکرد و خودم مید ...

خودشون کرم میریزن مادر شوهره جواب میده تاپیک میزنن حرف خودشونو نمیگن اونو میگن همه هم ناله و نفرین روانه میکنن به مادرشوهر بدبخت 

ولی مادرشوهر کرمو هم هست که چند بار جواب بدی و مظلوم بازی درنیاری هیچ غلطی نمی تونه کنه

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

ببین فقط بدون همه زندگی ها کپی هم دیگه نیستن که شما فکر می‌کنی از پسش بر بیای بقیه نمیتونن 

زندگی خیلی پیچیده است 

منم مجرد بودم وقتی مشکلات بقیه رو می‌دیم میگفتم اگه من جای فلانی بود ال میکردم و با میکردم ولی تو زندگی خودم موندم 

مثلا همین تاپیک بغلی 

شوهرش زده تو گوش مامانش خواهرشم زده خودشم خونین و مالین

باباش اومده گفته تو بمون خونت بعد رفتن😐 

بهونشونم بچس

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

دلت بیخودی نسوزه برای کسی 

همین الان توتاپیک یکی بودم برای یه وسیله بی ارزش خونه توخیابون کتکش زده و گفته برو خونه بابات بعد ایشون  به پای یارو افتاده با التماس برگشته میگه اشغاله خسیسه بددهنه دست بزن داره بعد رفتم دوتا تاپیک قبلش میبینم دربه در دنبال بارداری برای بچه سومه!!!!!!!!!

اون یکی خانم توپربازدید  مردک عوصی یه دنیا کتکش زده مادرشم زده بعد  باباش اومده پاشده اومده گفته بمون خونت زندگیتوبکن خودشم میگه از اول تاالان همین بود شش ساله کتکم زده اونوقت حالا ازش بچه هم اورده !!!!!!!!

کلا بدون خلایق هرچه لایق وهرکس توهرشرایطی هست نود درصد انتخابش بوده که باشه 

چند سالت بود؟ الان چند سالته؟

خداروشکر شوهر بدی ندارم اما توی چیزایی اذیت میکنه ...حتما با کسی میخوای ازدواج کنی چند ماهی در ارتباط باش قضیه ی پول تو جیبی گرفتن یا کار کردن توی بیرونو مطرح کن وشرط بزار مثل من احمق نشو

ولی عوضش یاد گرفتم‌تا چندییییننن جلسه مشاوره و چند ماه اشنایی و صحبت نداشتم ازدواج نکنم که بخوام پشی ...

تو حرف راحته ولی به مرحله انجام میرسی همه چی فرق میکنه،و تا آشنایی و نامزدی با زیر یه سقف زندگی کردن خیلی فرق داره