2777
2789

ان شاءالله اقا امام زمان بزودی بیان 

ان شاءالله هممون عاقبت بخیر بشیم 

ان شاءالله تنمون همیشه سلامت باشه لبامون بخنده 

تنها امید هممون خداس ان شاءالله همیشه دستمون رو بگیره 

خدایا شکرت 

صلوات 💚

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کنید خدا حاجتمو به زودی بده خیلی وقته منتظرم 😔

ایشالا حاجت روا شید

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

انشالله همه‌منتظرا مادر بشن هم مستاجرا خونه دار بی ماشینا ماشین دار بی پولا پولدار ...ظهور امام زمان .خوشبختی جونا .هیچ مردی شرمنده زنو بچش نشه .خوشحالی پدرو مادرا‌.هیچ مریضی رو تخت بیمارستان نباشه .بچه ها میشه برا ارزوی دل من یه صلوات بفرستید اسمم فاطمه 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
انشالله همه‌منتظرا مادر بشن هم مستاجرا خونه دار بی ماشینا ماشین دار بی پولا پولدار ...ظهور امام زمان ...

آمین 🤲🏻

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
وای گفتی اذون نمیدونم چرا یاد شب قدر افتادم خیلی شب وحشتناکیه 🥺🤦‍♀️🥺 سرنوشت یکسال ادمو مینویسن، ...

از مرگ میترسی؟ 

فرزانه ام دعا کنید کار قراردادم بدون مشکل پیش بره و یکماه دگ حقوقمو  بگیرم.

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️
ساعت ۸ و ربع باید برم دنبال مامور برم چهیزیه مو بیارم...‌ از استرس زیاد نمیتونم سحری بخورم چون حالت ...

خدا ب دلت آرامش بده 

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیرشی عزیزم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .