2777
2789
سلام نی نی گولو مدت زیادی بود نمیومدم تو نی نی سایت شاید باورت نشه امروز یهو یادت افتادم و گفتم بیام ...

سلام عزیزم خوبی؟

چه خبرا؟

مرسی به یادم بودی

خداکمک کنه 

شاید یه روزی بیام بنویسم مامان شدم😔

"خدایا"تورا عاشق دیدم وغریبانه عاشقت شدم .تورا بخشنده پنداشتم وگنه کار شدم. توراوفادار دیدم وبی وفایی نمودم. ولی هرکجاکه رفتم سرشکسته بازگشتم. تورا گرم دیدم ودر سردترین لحظات ب سراغت آمدم. اما..... تومرا چه دیدی که همچنان معجزه گر زندگی من ،بخشنده وتوبه پذیر ومشتاق بنده ات ماندی؟
سلام نی نی گولو جان خوبی؟من اصلا عضو نی نی سایت نبودم الان بخاطر شما عضو شدم، از سال ۱۴۰۰ که تصمیم گ ...

سلام عزیزدلم خوبی؟

باورت نمیشه پیامت رو دیدم گریه کردم

الان اندازه یه دنیا احساس تنهایی میکردم

باخوندن پیامت دلم گرم شد

خداروشکر آدمهایی هستن بااینکه نمیشناسیشون ولی به یادم هستن وبرام دعا میکنن

امیدوارم همیشه شاد باشی

خداپسرت رو برات حفظ کنه❤️

"خدایا"تورا عاشق دیدم وغریبانه عاشقت شدم .تورا بخشنده پنداشتم وگنه کار شدم. توراوفادار دیدم وبی وفایی نمودم. ولی هرکجاکه رفتم سرشکسته بازگشتم. تورا گرم دیدم ودر سردترین لحظات ب سراغت آمدم. اما..... تومرا چه دیدی که همچنان معجزه گر زندگی من ،بخشنده وتوبه پذیر ومشتاق بنده ات ماندی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم خوبی؟باورت نمیشه پیامت رو دیدم گریه کردمالان اندازه یه دنیا احساس تنهایی میکردمباخوندن ...

ممنون عزیزم، اینکه بیادت هستیم بخاطر قلب مهربونت هست که همیشه با مهربونی جواب همه رو توی تاپیک دادی، انشالله که توهم مامان میشی و خدا یه فرشته ناز بهت میده 

سلام وقت بخیر 

خانوما من دوماه انتقالم بخاطر بالا نرفتن ضخامت آندومتر کنسل شده 

میشه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم بالا بره این ماه 

پیاده روی دارم هر روز یک مقدار لوبیا سبز میخورم و آجیل سویا 

سلام .من حدود ۷روزه که انتقال جنین فریز شده انجام دادم. علائمم گرگرفتگی و حتی آفت دهان بود ازگرمای زیادبدنم.. یکی دو روزم  پستانام حساس شدن وداغ ولی الان  حساسیت پستانم کم شده  وهمچنین  گرگرفتگی ،به نظرتون لانه گزینی انجام نشده؟اگه کسی تجربه مشابهی داره لطفا کمکم کنه

سلام وقت بخیر خانوما من دوماه انتقالم بخاطر بالا نرفتن ضخامت آندومتر کنسل شده میشه لطفا راهنمایی کنی ...

سلام وقت بخیر منم اندومتر نازک بود. توی سیکل لوبیاسبژ خیلی خوردم. میوه.. آجیل.البته من نمیتونستم سیاهدونه بخورم چون دهانم آفت میزد. ولی با.روغن سیاهدونه ماساژ میدادم ولی آروم.. و همیشه سعی میکردم دور کمرم  گرم بمونه بابستن. یه شال کلفت دورشکم و رحم،  البته تاروز ۱۷سیکل زیر۷بود که دکتر  پی آر پی انجام داد.و تعدادآمپول و قرصامو بیشتر کرد.. دیگه سونو نکرد و روز ۲۲ سیکل انتقال داد. 

عزیزم اینطور که متوجه شدم شما هنوز انتقال ندادیانشاالله به زودی مامان میشیراستش من چهارمین انتقالم ه ...

سلام شما چندروزه که انتقال دادین؟ منم تا ۵روز پاهام یخ بود. بالاتنه ام داغ. الان روز ۷ هستم. ولی دیگه اون داغی و یخ بودن پا رو ندارم یعنی خیلی کمتر شده دلیلش چی میتونه باشه

خانما کسی بوده که روز ۱۵ انتقالش بتاش ۸/۵ بوده باشه وبعدا بالا بره وباردار شده باشه؟😢

با دکترتون مشورت کن عزیزم

۴۸ ساعت بعد تکرار کن آزمایشتو انشاالله که رو به افزایش باشه

ناامید نشو

و تو خدای آرزوهای محالی….🧒🏻👧🏻