2777
2789

سلام خانومای عزیز 

من ی مقدار دارو دارم ویتامین e فرتیل آقایون و اواتوپ که مخصوص کیفیت تخمک هست و همگی اصله و از دبی برام آوردن 

اگر خواستید آخرین تاپیکم میتونید داروها رو ببینید و درصورت نیاز بهم پیام بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ،کسایی که مشکل اندومتر نازک داشتین لطفا بگین چیکار کردین ؟با چه دارویی نتیجه گرفتین من دوبار سیکلم کنسل شده و با مصرف روزانه ۶ تا استرادیول و قرص جیناتی و کرم واژینال  استرومارین اندومترم بالا نیومده اگه کسی تجربه داره دریغ نکین ممنون میشن 

سلام ،کسایی که مشکل اندومتر نازک داشتین لطفا بگین چیکار کردین ؟با چه دارویی نتیجه گرفتین من دوبار سی ...

دوست عزیزم سعی کن استراریول خارحی بگیری گرونه اما میگن بهتر جواب میده بعد اینکه لوبیا سبز ابپز کن خیلی بخور نشاسته تا ردزی ۳ لیوان هم میتونی بخوری درصورتی ک یبوست نگیری میگن نشاسته خیلی میاره بالا

دوست عزیزم سعی کن استراریول خارحی بگیری گرونه اما میگن بهتر جواب میده بعد اینکه لوبیا سبز ابپز کن خی ...

لوبیا سبز میخورم فلفل دلمه ای روزی سه تا فرتیل اما نتیجه بخش نبوده نشاسته هم میگن برای تنبلی تخمدان بده من تنبلی دلرم  چقدر استرس کشیدم تخمک کشی کردم چقدر رفت و آمد حالا که موقع انتقال شد اینجوری شده