یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
من سه ماهه ۲۴ گیگمیگرفتم ۶۰ و خورده ای امروز دیدم سه ماهه شده ۱۵ گیگ همون قیمت ۶۰ و..😐😐اصلا بالای ۱۵ گیگ ندارن
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰
دیگه سه ماهه ندارن اخرش همون ۱۵گیگ ۱۲۰روزس ک هشتاد تومن میدی اخه ۱۵گیگ به کجا میخاد برسه من همیشه سالانه میگیرم الان دیگه همرو جمع کردن حتی سه ماهه هم ندارن
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
من چون نت زیاد میخوام یدونه بسته نامحدود همراه اول میگیرم ۲۰ تومن برای کارای روزانه ام مثلا واتساپی تلگرامی چیزی یدونه ۴گیگ ایرانسل میگیرم 🤷♀️
/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایستهی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉