2777
2789

ما توی اعضای فامیل هیچکس چادری نیست بنظرتون واکنش ها چیه قطعا مسخرم میکنن مهم نیست فقط من خیلی خجالتیم نمیدونم واکنش خودم چیه

تا الان حجاب داشتم متوسط ولی الان کامل بعد خیلی چادر دوست دارم😭

برای سلامتی امام زمان صلوات

ب اطراف اهمیت نده

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ۰ی دلت میگه....

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

منم یهویی  چادری شدم  سال ۸۸  

۱۷ سالگی

تازه کلیم اصرار کردم برام بخرید

نگران واکنشها نباش  شما هرکاری کنی  مردم یه نظری میدن

بیخیال مردم..

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

خب به نظرم یه تاپیک بزنین و از چرایی کارتون بگین 

به نظرم شنیدنش جالبه و میتونه مفید باشه برا بقیه

ما تو این دنیا نباشیم ولی قلبمون بزنه .... عضویت فقط چند دقیقه طول میکشه. اهدای عضو اهدای زندگی   http://register.ehda.sbmu.ac.ir/Person/Register

شاید نگاها اذیتت کنه. به آرامشی که داری فکر کن. توکل بخدا تحمل کن

ان شاءالله. اربعین امسال مامان میشم.  برام دعا کنید. شش ساله منتظرم. التماس دعا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 

مهم نظر خداست نه خلقش

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤