2777
2789
عنوان

تصمیم یهویی برای چادری شدن و واکنش دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 60 پست

کار خودتو بکن نظر دیگران چه اهمیتی داره؟فقط یکبار زنده ای اون مدلی که دوست داری زندگی کن تا وقتی سعی نکنی دیگران رو وادار کنی مثل خودت باشن یا مثل خودت فکر کنن کوچکترین ارتباطی به کسی نداره که چی میپوشی 

ایشالا لایق این چادر باشم دعام کنید 

چی شد که این تصمیم رو گرفتی؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مودی نباشی حزب باد ک باز فردا با دوتا تیکه چادرتو بزاری کنار یا جوی شی میفهمی ک منظورمو

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
من خیلی وقته دوست دارم چادری باشم ولی همه میگن هم و سن و سال های تو جونا هیچکس چادر نداره همه یجوری ...

اتفاقا قشنگیش به اینه خاص و تک باشی☺️

همرنگ بقیه شدن که کاری نداره

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خب به نظرم یه تاپیک بزنین و از چرایی کارتون بگین  به نظرم شنیدنش جالبه و میتونه مفید باشه برا ...

نمیدونم بخدا وقتی یه نفرو میبینم چادریه دلم غش میره اصلا الان اشک تو چشامه

برای سلامتی امام زمان صلوات
دعام کنید 😘

خدا ثابت قدممون کنه در دین خودش ان شاءالله

قنوت نمازات حتما حتما دعای غریق رو بخون

يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلَى دِينِك‏.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

خب چی قشنگ تر از این

انگار که از طرف مادر دو عالم طلبیده شدی برای این کار.. ❤️❤️❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چی شد که این تصمیم رو گرفتی؟

دلم میخواد اون دنیا جام خوب باشه وقتی فکر میکنم خدا اینقدر مهربون و بخشندس چرا من بخوام بخاطر بندش که کلی ازار دیدم ازشون از خدا دور شم

برای سلامتی امام زمان صلوات

درباره حجاب کتاب بخونین

حدیث بخونین 

فلسفه حجاب و چادری بودن رو بخونین تا خدای نکرده خسته نشین و حرف مردم باعث نشه بیخیال چادر بشین

ما تو این دنیا نباشیم ولی قلبمون بزنه .... عضویت فقط چند دقیقه طول میکشه. اهدای عضو اهدای زندگی   http://register.ehda.sbmu.ac.ir/Person/Register

الهییی قربونت بشم عزیز دلم🥺❤

حرف بقیه رو اهمیت نده‌...کارت بنظرم خییییلی قشنگ و ارزش داره...

هر کیم چیزی گفت با لبخند و محکم بگ خیلی خوشحالی و خیلی وقت بود دلم میخواست چادر سر کنم

عزیزم🥰👌

سلام عزیز، منم تنها چادری خونواده م😅

حتی مامانمم چادری نیست، خب برام واقعا سخت بود چادر سر کردن بخاطر حرف مردم ولی خودم واقعااااااا عاشقش بودم، درموردش هم تحقیق کردم و علاقه م چند برابر شد 

حرف مردم همیشه هست، برای رضای خدا و خوشحالی امام زمانت کار کن نه حرف بقیه، حتما هم سختی هایی داره، ممکنه به وقتایی ببینی یکی یه جوری لباس پوشیده که شاید بگی چرا من نپوشم ازینا، ولی ته ته قلبت راضی و خوشحالی از این انتخابت چون هم برای امنیت خودته هم رضایت خدا

موفق باشی 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷