2777
2789

فکر کنین یه کسی مدام توهین میکنه بهتون و کلا بیشعوره و رفتار خوبی نداره باهاتون....بعد خانواده اش پشتش هستند حتی نزدیک ترین آدم به شما هم پشت شما نیست و فقط رفتارهای طرف رو توجیه میکنه و اصرار به رفت و آمد داره... 

چطور کنار میاید و چیکار میکنید؟

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنار نمیام و رفت و آمد نمیکنم آرامش خودم از همه چی برام مهمتره

کاش آرامش بود، یه بحث فرسایشی و حرفهایی که تو مغزشون فرو نمیره

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
دقیقا همین الان بحث داشتیم هیچی قطع رابطه ک نمیشه ولی سرد برخورد میکنممممممم اونم در حدیخ

چجوری 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید