hvhvv مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3098 عنوان علاعم اميكرون ميشه لطفا بيايد يلخظه ممنون ميشم 64 بازدید | 7 پست سلام من سه روزه لرز دارم يني احساس سرماميكنم .حالت تهوع و سردرد و امروز سرم بشدت گيج ميرفت.ولي تبوسرفه گلو درد ندارم بدن دردم ندارم فقظ كاهي تيرميكشه دستوپام قبلا دلتا گرفتم سيش ماه پيش.ميخام ببينم ممكنه اميكرون گرفته باشم يهو حالم ميره سردم ميشه دوساعت خوبم بازم ميشه . كسي بوده بااين علاعم كرونا داشته باشه؟ 1401/01/28 | 13:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manellyy عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 1892 منم از دیروز اینطوری شدم از دل درد و احساس تهوع و تب شروع شد دیشب که با دوتا پتو میلرزیدم بعد بدن دردم دارم گلومم درد میکنه پوستمم خشک خشک شده من که فکر کنم کرونا گرفتم دوباره 🤦🤦🤦🤦🤦
manellyy عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 1892 دکتر رفتی اسی،من نرفتم دکترم امروز نوبتش در بودبرای روز سه شنبه نوبت گرفتم ،دستگاه اکسیژن خون داری که انگشت و میزارن توش درصد اکسیژن خون و میبینن
hvhvv مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3098 سلام تب هم داری؟ ابریزش بینی اسهال گلودرد چطور نه هيجكدوم.شوهرمم يهفته پيش اينطوري بود الان من شدم
hvhvv مدیر استارتر عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3098 دکتر رفتی اسی،من نرفتم دکترم امروز نوبتش در بودبرای روز سه شنبه نوبت گرفتم ،دستگاه اکسیژن خون داری ک ... ن دكتر نرفتم چون فكر نميكردم كرونا باشه اصلا اماالان چون طولاني شده شك كردم
خورشیددریاا عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 421 ن دكتر نرفتم چون فكر نميكردم كرونا باشه اصلا اماالان چون طولاني شده شك كردم عزیزم واسه روده تحریک پذیر چه دارو اعصابی خوردی؟