2821
2789
عنوان

دانشگاه

229 بازدید | 26 پست

دوستان دیروز روز اول دانشگاه بود برام ولی نمیدونم جو یه جوری بود. یه دختر با پنج‌تا پسر یه پسر با پنج‌تا دختر 😂 خداییش طبیعیه؟ یا من اینجوریم شما تو دانشگاه چطور بودین؟

منو نصیحت کنید😊

من اهل اینکارا نیستم ولی خب نمیدونم چرا حس کمبود اعتماد به نفس بهم داد؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالم بهم خورد از دانشگاه 🤮🤮 بخدا میرفتم کلاس بهتر بود 

چرا اخه؟ خب فقط با دخترا بگرد.

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.

فکر میکردی تو دانشگاه چیکار میکنن پس، سال 90 که من رفتم خانما ریش و سیبیل داشتن وترم دو که میشد یه جوری خودشون رو درست میکردن که دیگه نمیشناختی کسی رو و همه بعد چندترم بهترین ارایشگر بودن واسه خودشون و فکر کنم فقط همین توی زندگی به دردشون خورده باشه وگرنه مدرک تحصیلی هیچ جایی بدرد نمیخوره. شما هم نه خیلی شور شورش کن و نه خیلی بی نمک. متعادل باش. اینم یادت باشه توی روابط دختر و پسر فقط و فقط یه بازنده وجود داره و اونم دختراهستن پس زرنگ باش راحت بازی نخور. 

چرا اخه؟ خب فقط با دخترا بگرد.

هنو دوستی پیدا نکردم اخه از اونور سال اخر دبیرستان مجازی شدیم بعد یهدسال پشت کمکوری بودم تقریبا دو سال خونه نشین بودم .انگاری دوست پیدا کردن برام سخت شد

هنو دوستی پیدا نکردم اخه از اونور سال اخر دبیرستان مجازی شدیم بعد یهدسال پشت کمکوری بودم تقریبا دو س ...

میفهمم و درکت میکنم. خودم اکیپ میخوام اما یکم متفاوت.

برای جلوگیری از ناراحتی و بحث بیجا: حق با شماست دوست عزیز:)ایراد نداره گاهی وقتا تنها کاری که میکنی زنده موندن باشه.
فکر میکردی تو دانشگاه چیکار میکنن پس، سال 90 که من رفتم خانما ریش و سیبیل داشتن وترم دو که میشد یه ج ...

اره اصلا دیروز که رفتم اولا دانشگاهم جهاد هستم(جهاد دانشگاهی) اصلا بیا تیپا رو بببین دختر و پسر انگار نه انگار برا درس و زندگی اومدن . اونوقت مامانم میگه برو مانتو بلند بگیر اونجا دانشگاس😑.تو روابط تا حالا تو رابطه نبودم چون واقعا حال و حوصلشو ندارم و اعصابشو ندارم😂 وای تو دبیرستان از دخترا که میشنوم که تو رابطن .بیشتر خودشون ضربه میخورن و پسرا فقط سو استفاده میکنن من بدم میاد🤢🤢🤢 بدم میاد کسی با  احساساتم بازی کنه . ۲۰ سالمه میخام بیشتر به فکر  رشد وپیشرفتم باشم

جهاد دانشگاهی 

اها عزیزم روابط عادی دختر و پسر هست توی محیط اما ب جا و درست تو هم سعی کن برخوردت طوری نباشه پسرا بتونن سو استفاده کنن و اینکه ی خورد عادی داشته باش با دخترای سالم بگرد