2821
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 26 پست
اها عزیزم روابط عادی دختر و پسر هست توی محیط اما ب جا و درست تو هم سعی کن برخوردت طوری نباشه پسرا بت ...

بعدش من دختر سر به زیر تقریبا😂😂😂 اهل پسر بازی و اینا نیستم به فکر پولدار شدن هستم😁😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره اصلا دیروز که رفتم اولا دانشگاهم جهاد هستم(جهاد دانشگاهی) اصلا بیا تیپا رو بببین دختر و پسر انگا ...

تو دانشگاه ودرس خوندن پیشرفتی وجود نداره فقط عمرت میره. 

چ ربطی داره کسی که دنبال مدرک و کار هس نباید بره!!؟

اره کسی که دنبال یه کار امن و حقوق ثابته، درس خوندن عالیه، از درس خوندن فقط امورات عادی زندگیت میگذره، پیشرفتی نمیکنی. 

اره کسی که دنبال یه کار امن و حقوق ثابته، درس خوندن عالیه، از درس خوندن فقط امورات عادی زندگیت میگذر ...

عزیزم موفقیت بعصیا تو درس خوندن و دانشگاه مثل پزشکی و پیراپزشکی و بعضیا علاقه دارن بعضیا هم موفقیتشون تو دانشگاه و درس نیس تو یه حرفه یه کار دیگه‌ای . خود انسان باید ببینه که راهش کجاس و ایندش رو ببینه. ولی هیییییچوقت نباید به درس اکتفا کرد حتی اگه دکتر هم باشی بازم باید مهارت های دیگه زندگی رو یاد گرف چون خیلی از مهارت ها رو تو مدرسه و دانشگاه بهمون یاد نمیدن و خودمون باید یادشون بگیریم😙😗😚🤗