2821
2789
عنوان

کاش یه شوهر خیلی قد بلند و چشم ابرو مشکی داشتم🥲🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 33 پست
البته که ظاهر مهمه ، اما اگه یه روزی همین مرد دو متری ، بهعنوان مثال ، خدای ناکرده ، بهت خیانت کرد ، ...

والا همین کوتاه ها هم سالم و اهل زندگی نیستن

لااقل قدبلند باشه دلمون نسوزه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

البته که ظاهر مهمه ، اما اگه یه روزی همین مرد دو متری ، بهعنوان مثال ، خدای ناکرده ، بهت خیانت کرد ، ...

خوشگلا لزوما خیلنت نمیکننا

من که اطرافم هر چی خیانتکار دیدم زشت و بدقواره و بی پول بودن

آقایون کلا درخواست ندن🧘🏼💅🏻

خوشگلا لزوما خیلنت نمیکننا من که اطرافم هر چی خیانتکار دیدم زشت و بدقواره و بی پول بودن

ممنظور من این نبود ، منظورم پست همون خانم بود که توش اشاره کرده بود که نگید اخلاق مهمه .

زن رونالدو کجا معمولیه

کاش از اخلاقی که باهات داره غش کنی

اینکه از خوشگلیش غش کنی واسه یکی دو روزه

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

همین میکل تو فیلماش با هزار نفر خوابیده حاضر بودی با همچین کسی ازدواجکنی؟

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

زن رونالدو کجا معمولیهکاش از اخلاقی که باهات داره غش کنیاینکه از خوشگلیش غش کنی واسه یکی دو روزه

خدایی برو عکس بدون آرایش جورجینا رو ببین

حتی معمولی هم نیست

معمولی رو به پایینه

A lover of medicine🩺🙂🎀

خدایی برو عکس بدون آرایش جورجینا رو ببین حتی معمولی هم نیست معمولی رو به پایینه

هر چی باشه آرایش که میکنه قشنگ میشه نه مث من

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم