2777
2789
عنوان

بی احترامی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 61 پست
چقدر شبیه شوهر من  پدر و مادرش الان جدا شدن کلا پر تنش بودن  بدی شوهرم عصبانیتاشه سر هر ...

دقیقا اوضاع منم همینه. منم پدر و مادرم کلا جدا بودن و خونه اروم و بدون بحثی داشتیم متاسفانه مادرم رو هم 13 سالگی از دست دادم. خودمم هم بی ایراد نیستم ولی الان که بچه دارم سعی میکنم هر روز بهتر باشم

دقیفا انگار شوهر منو توصیف میکنی  من هر کاری کنم که بحثی نشه یا بدش نیاد از چیزی بالاخره چیزی ...

دقیقا. اوایل فکر میکردم ایراد از منه. ایرادها رو یکی یکی برطرف میکردم ولی هرروز حرف جدید. چند روز بحث سر دمپایی دسشویی. شیر اب.در اتاق و هزاران مورد دیگه. کم اوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا اوضاع منم همینه. منم پدر و مادرم کلا جدا بودن و خونه اروم و بدون بحثی داشتیم متاسفانه مادرم رو ...

خدا رحمتشون کنه .

خدا به دلتون آرامش بده 

منم تو خانواده اروم و بدون درگیدی بزرگ شدم اصلا تعجب اوره رفتاراش برام دیگه خسته شدم از دستش هر روز سر یه چیزی دادو بیداد داره الکی انگار خوشش میاد 

خدا خودش هدایتشون کنه 😥

مثلا یکی از درگیری ها رو شرح بده

مثلا جوری شده تو محیط کارش کوچکترین بی احترامی ببینه یا فکر کنه تلفن رو برمیداره بدون رودرواییس هز چی از دهنش دربیاد میگخ

دقیقا. اوایل فکر میکردم ایراد از منه. ایرادها رو یکی یکی برطرف میکردم ولی هرروز حرف جدید. چند روز بح ...

آره دقیقا جوری حرف میزنه که فقط من مقصرم 

ولی بعد یه مدت دیدم نه اعتماد بنفسم داغون شده فقط 

ادم کشش نداره دیگه 

خدا رحمتشون کنه . خدا به دلتون آرامش بده  منم تو خانواده اروم و بدون درگیدی بزرگ شدم اصلا تعج ...

چند بار بهش گفتم منتظرم بچه ها بزرگ بشن میرم. کلا کاملا متوجه شده ابدا بهش علاقه ندارم

چند بار بهش گفتم منتظرم بچه ها بزرگ بشن میرم. کلا کاملا متوجه شده ابدا بهش علاقه ندارم

آخی عزیزم اینجوری که بدتر میشه وضعتون من فک میکنم عزت نفسون از بچگی کم شده و حالا میخوان جبرانش کن با تخریب بقیه 

اگه متوجه بی علاقگی بشن فک کنم بدتر شه اوضاع 

خودم پرسنل بیمارستانم. بله سنتی متاسفانه

خوبه که شاغل هستین 

ربطی به سنتی بودن نداره ما خودمون همو دیدم و اشنا شدیم از دوتا شهر مختلف ولی این چیرا که خودشو نشون نمیدن تو اوایل رابطه زیر یه سقف باید بری یه مدت بگذره معلوم شه متاسفانه

خوبه که شاغل هستین  ربطی به سنتی بودن نداره ما خودمون همو دیدم و اشنا شدیم از دوتا شهر مختلف و ...

شمام مشکل داری با شوهرت؟ 

وای چ بد خدا 😭😭😭😭😭

آدم جرعت نمیکنه شوهر کنه 

تف ب رو آدمای بیخود 😭😭😭😭😭😭😪😪😪😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓

شمام مشکل داری با شوهرت؟  وای چ بد خدا 😭😭😭😭😭 آدم جرعت نمیکنه شوهر کنه  تف ب رو آدم ...

بله متاسفانه تازه ما عاشق هم بودیم (شوهرم هنوز ادعای عاشقی داره😂) همه از زندگی ما تعریف میکردن و میکنن ولیییییییییی مشکلاتی پیش اومده که سیرم کرده هر روز لعنت کردم خودمو بخاطر ازدواج 

فقط و فقط هم بخاطر اینکه شوهرم نمیتونه خودشو کنترل کنه و بد دهنه 

هر روز لعنت میفرستم به پدر مادرش با طرز زندگی و بچه داریشون 

شما پرستاری عزیزم؟ 😍😍😍😍😍😍😍😍

بله و جدا از شرایط کاری باید این جو بد خونه رو هم تحمل کنم. تو محیط کار دیدم که بقیه درد و دل میکنن یا حتی ناراحتیشونو سر دیگران خالی میکنن ولی من اصلا نمیتونم مثل یه بادکنک تو بدنمه که هرروز بزرگتر میشه

بله متاسفانه تازه ما عاشق هم بودیم (شوهرم هنوز ادعای عاشقی داره😂) همه از زندگی ما تعریف میکردن و می ...

دقیقا من هم به پدر و مادرش لعنت میفرستم بعدش عذاب وجدان میگیرم