2777
2789
عنوان

بی احترامی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بتونم راضیش کنم چون به نظرش 100 انسان کاملی هست و من مشکل دارم

خدا کمکت کنه عزیزم معلومه خانم محکم و با پشتکاری هستی حتما موفق میشی نگران نباش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

پدر منم بجای اسم مادرم یک کلمه ی زشت میگفت .

یا وقتی حرف میزنه یهو وسط حرفش میگه واق واق نکن.

خوبیش اینه که مامان کلا ارومه .ادم اب میشه از خجالت.

نمیدونم چرا اینجوریه.بعدش همیشه میگه من دوستش دارم .

ولی به مامان میگم ؛میگه ول کنید تو زندگی چیزهای بهتری برا حرف زدن در موردش هست.زن سرسخت و بسیار مودب و کم حرفیه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
پدر منم بجای اسم مادرم یک کلمه ی زشت میگفت . یا وقتی حرف میزنه یهو وسط حرفش میگه واق واق نکن. خوبی ...

مامانت بزرگواریش و انسان بودنش فرای این حرف هاست سایه اش مستدام ولی خب ادم ناراحت میشه پدر به مادر بی احترامی کنه.... چی بگیم خدا هممون رو هدایت کنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

چقدر شبیه شوهر من 

پدر و مادرش الان جدا شدن کلا پر تنش بودن 

بدی شوهرم عصبانیتاشه سر هر چیز کوچیکی و بی احترامی جلو بچم هر چی میگم میگه حق داری تا چیزی میشه یادش میره 

نمیدونم چیکارشون کنیم تقصیر پدر مادرشونه 

من تا حالا یه حرف بد بهش نزدم ولی یه روز بی درد سر نداریم

متوجه شدم ولی خب تو داری زیاد خوب نی بانو 

یه جورایی خیلی برام سخته و همسر من پاش بیفته به هرکسی بی احترامی میکنه به برادرهام بگم برخورد میکنن باهاش و بعدش شوهرمم شدیدا بهشون بی احترامی میکنه. همش سعی میکنم بدون حاشیه تموم بشه این رفتارها ولی انگار جزیی از شخصیتشه 

مثلا چی میگه که مقصر میشی؟ 

میگه تو بی احترامی میکنی منم جوابتو میدم. یا از اول میگفت تو زن کاملی نیستی. خونه داری بلد نیستی. کسایی که زیاد درس خوندن کم دارن. 

یه جورایی خیلی برام سخته و همسر من پاش بیفته به هرکسی بی احترامی میکنه به برادرهام بگم برخورد میکنن ...

اینکه شما میخاین حاشیه درست نشه خوبه بانو ولی تا جایی که خودتون تو اذیت نباشین 

یه جورایی خیلی برام سخته و همسر من پاش بیفته به هرکسی بی احترامی میکنه به برادرهام بگم برخورد میکنن ...

دقیفا انگار شوهر منو توصیف میکنی 

من هر کاری کنم که بحثی نشه یا بدش نیاد از چیزی بالاخره چیزی پیدا میشه که حتی اگه من مسببش نباشم بازم بب احترامی میکنه 

واقعا شخصیتشون شده و نمیدونم میشه کاری کرد یا نه