2777
2789
عنوان

بی احترامی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه شما میخاین حاشیه درست نشه خوبه بانو ولی تا جایی که خودتون تو اذیت نباشین 

نمیدونم چکار کنم خونه برادرهام شهر دیگه است. از زخم زبون زنهاشون میترسن. از طرفی سرکار هستم نمیتونم مثل بقیه زنها قهر کنم و برم. کابوسم اینه ابروم تو محیط کار بره

رفتار و کردار افراد تاثیر گرفته از شغلشون نیست

میدونین همه جور ادمی هست تو محیط کارش ولی با ادمهایی شبیه خودش دوست میشه. دقیقا یکی از دوستاش شدیدا. با زنش مشکل داره چون مثل اب خوردن فحش میده به زنش

شوهرتون مشاور رو قبول نداره خودتون تنها برین در مورد برخورد خودتون مشاوره میده انشالله که بهتر میشه اوضاع .بعضیا کلا از آزار دیگران لذت میبرن.سر مسائل مالی مثلا حقوقتون و ...بحث ندارین؟

من اشتباهم اون موقعی بود که ددرد و دل کردم با همسرم اتوهایی از زندگیم دادم دستش کع به راحتی پاش بیفته به خانوادم میگه منظورم پسر و اینچیزا نیست. میدونید من دوران مجردی رفتار خوبی ندیدم و بی محبتی زیادی از خواهر و برادرهام دیدم که از سادگی برای این اقا تعریف کردم و همینها شدیدا من رو افت دادن. من اوایل همسرم رو دوست خودم میدونستم

میدونین همه جور ادمی هست تو محیط کارش ولی با ادمهایی شبیه خودش دوست میشه. دقیقا یکی از دوستاش شدیدا. ...

خب هرچقدر با افرادی شبیه خودش بگرده بدتر میشه متاسفانه چون فکر میکنن خیلی جذاب این مدل صحبت

شوهرتون مشاور رو قبول نداره خودتون تنها برین در مورد برخورد خودتون مشاوره میده انشالله که بهتر میشه ...

نه اونم چون خودم کوتاه اومدم برای زندگیم خرج میکنم. اونم خوذش داستانی هست

وای چقدر شبیه همسر خدا بیامرز منه همه تعریفایی که میدی بود هنوزم از دستش حرص می خورم

من بهش گفتم تحت هیچ شرایطی حلالش نمیکنم میگه به جهنم. یا میگم میزارم میرم میگه همین الان برو هری. تقریبا همه راهها بستس

من اشتباهم اون موقعی بود که ددرد و دل کردم با همسرم اتوهایی از زندگیم دادم دستش کع به راحتی پاش بیفت ...

بزرگترین اشتباه

همسر دوست نیست. فقط همسره

حالا هم نترس از اینکه بخواد بهشون بگه 

چون اینا واقعیته 

و خانوادت حقیقتا بات خوب رفتار نکردن

مامانت بزرگواریش و انسان بودنش فرای این حرف هاست سایه اش مستدام ولی خب ادم ناراحت میشه پدر به مادر ب ...

حالا شما فکر کن این بنده خدا بجای بزرگواری و سکوت هر بار یا گریه میکرد یا جواب میداد.خونه چی میشد؟ تصورش هم برام سخته

الان تو کل خاندان و حتی عروسها و دامادی که بعدا اومدن مادرم بخاطر رفتار خاصی که داره حرفش زمین نمیافته.احترام فوق العاده داره .از طرفی دهن باز کنه همه گوش میشن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!