2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پشیمون گلم؟

ریزش موی شدید در حدی ک داره کچل میشه 

پوستش شل شده به شدت

از هیچی لذت نمیبره با ی قاشق سیر میشه قاشق دومی بالا میاره 

حتی آب هم نمیتونه یهو بخوره باید جرعه جرعه هر نیم ساعت بخوره 

واقعا اذیته

به دکتر و نحوه عمل بستگی داره.چیزی که میخوام بگم در مورد عمل بای پس هستش.خواهرم انجام داد بدون هیچ مشکلی خیلی خوب هم لاغر شد و همین هفته پیش پوستشو هم کشید،اما یکی دیگه از فامیلامون انجام داد ولی بعد چندماه نتیجه ی زیادی نگرفته،فقط تهوع و ضعف و غذانخوردن براش موند با همون چاقی اولیه بیست کیلو کمتر

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
به دکتر و نحوه عمل بستگی داره.چیزی که میخوام بگم در مورد عمل بای پس هستش.خواهرم انجام داد بدون هیچ م ...

البته آجیم خیلی تلاش کرد.ورزش میکرد.به پوستش هم رسیدگی میکرد.به دکتر هم تاکید کرده بود معدشو به اندازه ای کوچیک کنه که هم زیاد نخوره هم تهوع نگیره

کم ک کرده اما نمیرزه به عواقب بدی ک داره بنظرم با ورزش و رژیم پیش برین بهتره  دکترش هم دکتر م ...

خیلی خوبه که.هنوزم اضافه وزن دارن؟

کم ک کرده اما نمیرزه به عواقب بدی ک داره بنظرم با ورزش و رژیم پیش برین بهتره  دکترش هم دکتر م ...

من همینجوری اومدم تاپیک از کنجکاوی راستش میخاستم ببینم اینا که تو اینستان با واقعیت مطابقت دارن برام سوال بود اخه یکیو دیدم کلییی چاق و تپل بود بعد الان یک سوم اونوقتم نیست جالب بود برام