2777
2789

بابام مریضه نمیتونه سر کار بره خواهرمم دو سال و خورده ای عقده کلی دیگ وسیله از جهیزیش هست ک جور نشده من جهیزیمو خودم جور کردم بگذریم حالا شوهرم شریکی  میوه فروشی داره ب نظرتون من میتونم ترشی درست کنم بدم مغازه ببره بفروشه ترشی هام خوشمزه میشه ولی تا حالانفروختم ب نظرتون میخرن اصلا سود داره میخام حداقل  یکم کمک حال بابام بشم چیکار کنم ب نظرتون 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

درکنار کاری که انجام میدی دعا هم بکن

ختم صلوات بردار ان شاللع کارشون درست بشه

ترجمه متون تخصصی و مقالات با کیفیت عالی و با قیمت توافقی09107681549ترجمه تحقیق تایپ پاورپوینت و... دوستای گلم فایل یا توضیحاتتونو به واتساپ بفرستید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده چ باغیرتی اره اتفاقا خوبم میگیره

فدات بشم وااایزاس میگی از ذوقم نمیتونم بخچابم مامانمم بفهمه کلی خوشحالمیشه ... همینچند دقیقه پیش گفتم خدایا ی معجزه ای نشون بده نمیدونم یهو چیشد ترشی اومد تو ذهنم حداقل ی کمک خرجشون بشه کاش زود تر صب بشه برم بازار ظرف هاشو بخرم چ ظرفی بخرم ... ترشی کلم و بادمجون و هویج و خیار خوبه یا بازم چیز بندازم 

وااای جدی بعد چقدر بفروشم ظرف چقپری بگیرم ک بخرن 

ببین اگه تونستی خیارشورم سودش خوبه ها گرونه

آفرین چه با غیرتی باریکلا 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
فدات بشم وااایزاس میگی از ذوقم نمیتونم بخچابم مامانمم بفهمه کلی خوشحالمیشه ... همینچند دقیقه پیش گفت ...

هرچی بلدی بزار اولشم ب مادرت نگو تا راه بیوفته کارت بعدش بگو بهش ...هرنوع ترشی ای خوبه سیر ترشی هم خواهان خیلی داره 

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
شوهرت اجازه میده؟ اخه بعضی شوهرا از دماغ فیل افتادن انگار بلانسبت

منسه سال کار کردم جهیزیه خریدم سیسمونی جور کردم نفهمید چون همش میگفتم الکی مانتو خریدم فلان خریدم الانم نمیذارم بفهمه میگم خرج کردم 

شوهرت مشکلی نداره سنگ جلو پات نمیزاره،اگرنه که خدا خیرت بده چون هدفت پاک وخدایی هست ؛برات میگیره&nbs ...

ن نمیذارم بفهمه خودم پر خرجم سعی میکنم پول ازشکم بگیرم فک کنه خرج خودم کردم پولو ... انشالله چقدر حس خوب دادی 😍

ترشی ,سیر ترشی خوبه درست کنی بفروشی 

یه میوه فروشی هست انواع سبزی های خوردن رو در ظرفهای جدا گذاشته ,ریحان جدا تره جدا و...مثل میوه که میخوای بخری میری از هر کدوم هر چقدر میخوای برمیداری ,چند تا خانم هم اخر مغازه اش  توی اتاق هستن همونجا دارن سبزی ها رو پاک میکنن