2777
2789

الان ٤ روز عمل كردم خيلي كلافه شدم از همه بدتر همش غذاهاي ابكي بايد خورد 

همش احساس ضعف دارم چه غذايي بخورم جويدني نباشه ؟ 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جویدنی هم می‌خوردم 

غذاهای نرم بخور مثل برنج با خورشت و آروم بجو

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
دمپخت گوجه رو بذار حسابی بپزه با سیب زمینی‌ پخته رو ریز ریز کن توش. 

خودم نميتونم اشپزي كنم ميترسم سرمو بدم پايين 😂

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
من همه غذایی خوردم😐اصلا آبکی نخوردم از روز اول خودمو به ایچیزا عادت ندادم😶

ايول من كه ميترسم دهنم باز كنم 🥺 مشكلي پيش نيامد واسه بينيت ؟

نه سرتو ندی پایین ، کسی نیست برات بپزه؟

سلام باید تا چند روز سرتو پایین نگیریی بعد عذر میخوام چطوری میشع دستشویی رفت‌ 

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤