2777
2789
عنوان

بينيم عمل كردم كلافه شدم از تو خونه نشستن 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 62 پست
من جویدنی هم می‌خوردم  غذاهای نرم بخور مثل برنج با خورشت و آروم بجو

ميترسم بجوم 😑 ديروز خوردم نجويزه قورت ميدادم 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
نه اصن هيچي بي مزه غذا ميخورم 

یه سوال درمورد کراتین داشتم

اگه موهارو کراتینه کنیم تا چند ماه بعدش میتونیم موهارو رنگ کنیم اگه رنگ کنیم مشکلی واسه کراتین پیش نمیاد حالت وزی نمیگیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی مراقبت کرد ولی بنظرت عمل کردن خوبه و اذیت‌نشدی

خود عمل كردن از مراقبت بعدش راحت تر ميري ميخوابي بيهوش ميشي يا خواب سنگين بيدار ميشي تمام شده فقط تا ٢ هفته طاق باز بايد بخوابي اذيت ميشه ادم 

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
بستنی و ژله آروم آروم بخور تا کمی جلو ضعفت رو بگیره فعلا 

اره فكر خوبيه 

یه سوال درمورد کراتین داشتم اگه موهارو کراتینه کنیم تا چند ماه بعدش میتونیم موهارو رنگ کنیم اگه رنگ ...

١٥ بعدش ميتوني رنگ كني اما رنگ بدون امونياك عزبزم نه خراب نميشه اصلا 

هرچی بخوری اخرش باید بجویی😑

فعلا نرم ميزارم بشه قورت ميدم 

راستی اسی تامپون داشتی تو بینیت؟؟ 

اره گذاشت بعد عمل قبل  اينكه مرخص شم كشيد بيرون ٣ متر بود لعنتي 🤣 

الان بينيم كيپ هست از دهن نفس ميكشم 

انشالله ک زود خوب بشی. موهای من تا خط کمرمه حجمشم زیاد نی بخام کراتینه کنم هزینش چقد میشه؟ 

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
اره گذاشت بعد عمل قبل  اينكه مرخص شم كشيد بيرون ٣ متر بود لعنتي 🤣  الان بينيم كيپ هست از ...

عه چ زود کشیده بیرون بعضیا یکی دروز میمونه حداقل

خب درد داشت وقتی کشید بیرون؟؟