2777
2789
عنوان

بينيم عمل كردم كلافه شدم از تو خونه نشستن 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 62 پست
میشه عکس قبل و بعد عملو بزاری؟ 

عكس قبل دارم بعد هنوز اتل رو بينيم ٤ روز عمل كردم خودم هنوز نميدونم چي در اورده 

ولي نيمه فانتزي عروسكي خواستم بيتي خودم استخواني بود

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
ايول من كه ميترسم دهنم باز كنم 🥺 مشكلي پيش نيامد واسه بينيت ؟

نه نیومد

فقط باید کم کم بخوری تا فَک اذیت نشه

سعی کن حتما بری دسشویی که یبوست اذیتت نکنه

غذاهای تند فقط نخور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام باید تا چند روز سرتو پایین نگیریی بعد عذر میخوام چطوری میشع دستشویی رفت‌ 

در حد دستشويي ميشه ولي وايستي اشپزي كني يا خيلي پايين بگيري نميشه يه حسي دارم انكار بينيم سنگين ميشهز

من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 
سلام باید تا چند روز سرتو پایین نگیریی بعد عذر میخوام چطوری میشع دستشویی رفت‌ 

سلام عزیزم تا گچ دماغتو در نیووردی نباید سرتو خم کنی من که تا ماه اول  هم اصلأ نمیتونستم خیلی خم کنم سرمو احساس میکردم به دماغم فشار میاد. دست‌شویی هم هیچی دیگه باید مستقیم به روبرو نگاه کنی 😂 

نه نیومد فقط باید کم کم بخوری تا فَک اذیت نشه سعی کن حتما بری دسشویی که یبوست اذیتت نکنه غذاهای ت ...

شدم يبوست گرفتم تحرك ندارم نمدونم چي بخورم يبوستم خوب شه

سلام عزیزم تا گچ دماغتو در نیووردی نباید سرتو خم کنی من که تا ماه اول  هم اصلأ نمیتونستم خیلی خ ...

خخخخ چقد بد مرسی گلم جواب دادی 

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
نمکم میخوری؟ اخه میگن نباس بخوری من نمک نخورم میمیرم که 🥺

نه اصن هيچي بي مزه غذا ميخورم 

در حد دستشويي ميشه ولي وايستي اشپزي كني يا خيلي پايين بگيري نميشه يه حسي دارم انكار بينيم سنگين ميشه ...

اره خیلی مراقبت کرد ولی بنظرت عمل کردن خوبه و اذیت‌نشدی

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
قربونت 🤍

فدات😍⚘