2777
2789

اگه میتونید خواهشا راهنماییم کنید 

من دهم نخوندم هیچی بلد نیستم

یازدهم 50 درصد اختصاصی خوندم

بعد الان که مدرسه باز شده و امتحانا داره شروع میشه من باید بشینم عمومیا که جمع شده بخونم الان چطور برا کنکور بخونم؟ 

بعد برا مدرسه خوندنش با کنکور خیلی فرق داره برا من فقط حفظ میکنم 

خیلی ناراحتم😞😞😞😞😞😞

میام اینجا همه دکتر و پرستار و.. دلم میگیره اصلا

برای سلامتی امام زمان صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم :/ اولویت بذار کنکور  مدرسه 13.14 بگیری چیز خاصی نمیشهذ چن سال دیگ نمیان بگن نمره ...

وسواس دارم میترسم بیفتم مثلا دینی سه درس نخوندم کلا میگم نکنه بیفتم. نمیدونم چمه

برای عوض کردن رشته تحصیلیتون اصلا دیر نیست 

ما مسئول زندگی بقیه نیستیم ما فقط مسئول زندگی خودمون هستیم ...

اگه من الان حسرت زندگی بقیه رو میخورم فقط بخاطر اینه که انتخاب درستی نداشتم ...

ازتون خواهش میکتم قبل اینکه استارت درس خوندن رو برتید به دفتر اخصاص بدید اهداف بنویسید اشتباهات رو بنویسید... 

هر ردز به اون دفتر برید اندر احوالاتتون رو بنویسید

برای عوض کردن رشته تحصیلیتون اصلا دیر نیست  ما مسئول زندگی بقیه نیستیم ما فقط مسئول زندگی خودم ...

اخه من پزشکی خیلی دوست دارم نمیتونم برم رشته دیگه ای بخدا حیفم میاد ولی وقتی شروع میکنم خوندن استرس تمام وجودمو میگیره .