2777
2789
عنوان

میخوام برم...

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول کن و نگران نباش، چون ویزا نمیدن بهتون. خیالت راحت.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
بهش فكرم نكن به راننده كاميون ويزا كاري نميدن  فقط تخصصهاي خاص راحت ويزاي كاري ميگيرن برو راحت ...

عموی در به در شدش چه بدونم تو چه کاریه فقط تو فامیل شنیدم خیلی مدرکش بالاس بعد اومده به این بدبخت میگه بیا توام همه چیم جور میکنم وگرنه پول ما کجا بود که بریم ما نمی تونیم تا شما بریم حالا بریم امریکا😢😢

درست میشه:)❤
قبول کن و نگران نباش، چون ویزا نمیدن بهتون. خیالت راحت.

نمیدونم والا چی به چیه عموش گفته همه کار هارو جور میکنم برات نگران نباش 

یعنی این عموش میگه نگران نباش  منو هرس میده همینطوری😢 داداششو برد ترکیه بدبختش کرده دوباره اومد ایران😢😢

عموی در به در شدش چه بدونم تو چه کاریه فقط تو فامیل شنیدم خیلی مدرکش بالاس بعد اومده به این بدبخت می ...

عموش هر كاره اي باشه نميتوانه قوانين پارلمانو عوض كنه من امريكام مامانم پنج بار اومده كلي ويزاي شينگن داره الان براش تقاضا كرده دوسال ديگه وقت دادن بهش شما كه فكر نكنم يه مهر توي پاست باشه راحت باش اينا تخيلات شوهرته من برم سر كار خدانگهدارت 

شایددعوت نامه فرستادن🙁

هرچی باشه، توریستی که نمیخواد بره. ویزای کار احتمالش صفره. در بهترین حالت دو سه سال طول میکشه.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
هرچی باشه، توریستی که نمیخواد بره. ویزای کار احتمالش صفره. در بهترین حالت دو سه سال طول میکشه.

الان عموش داره 2 سال داره کار انجام میدن بلکه   اجازه بدن  یعنی احتمالی نی؟؟؟ اگه برای کار نباشه چی ؟ فقط زندگی؟