2777
2789
عنوان

ما باید دعوت کنیم؟

309 بازدید | 13 پست

تاپیک قبلی عرض کردم ک مادر همسرم فوت شدن و ما نتونستیم مراسم بگیریم.البته در غیر اینصورت هم خواهربرادرای همسرم هیچوقت نمبذاشتن عروسی بگیریم.کلا همه مشکل دارن با هم

ما همینطوری سوت و کور و تنها اومدیم خونه خودمون

حالا خواهراش هی از همسرم سوال میپرسن رفتی خونه خودت یا نه

سوالم اینه ما باید اونارو دعوت کنیم؟ اوناباید مارو دعوت کنن؟؟ اگرمثلاهمسرم گفت خواهرم میخواد بیاد من باید چیکار کنم؟ 

عزیزم رو نده به این آدما ساده نباشی سریع پا همه شونو واکنی به خونت 

تو الان تازه عروسی وظیفه اونایی تورو دعوت کنن 

کی آخه می‌ره خونه تازه عروس 

شوهرم حرف زد جدی جوابشو بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا باید شمارو دعوت کنن مگه رسم پاگشا ندارین بیان ی لشکر خونه تازه عروس که چییی.نکه خیلی براتون مای ...

اصلا فقط یه سال اول عید و پاگشا رو یکی کردن همشون 😔😔

اگ یبار دعوتتون کردن ب نیت پاگشا پس عیب نداره.بیان یسر بزنن شمام پذیرایی کن طوری نمیشه فک کردم هیچ د ...

منظورم اینه من ک هیچی نگم درسته؟ک دعوت کنم؟ خودشوناگر اومدن پذیرایی ساده

برای کسی ک عروسی نگرفته

یه مهمونی برای درجه یک ها ن غذا دادن در حد شیرینی و..میگیرن مهمانها میان کادو میدن حالا اگه شرایط اوکی بود بزن برقصی و آهنگی میذارن اما چون مادرشوهرتون فوت کرده ک هیچ 

بعددیگه اونا پاگشا میکنن

تازه عروس دعوتی شام اینا نمیده عزیزم 

اونا تک تک باید دعوتت کنن 

اگر هم زنگ زدن برای اومدن بگو عصر در خدمتتونم یا اگر شب اومدن یه پذیرایی کن زیاد هم نیاز نیست هزینه کنی عزیزم چون اول زندگیته مثل من ساده نباش 

همه فقط اولاش برای فضولی میان نه ندیدن 😂 و آمار گرفتن و سوال شخصی پرسیدن 

منم اوایل هر کی میومد منم کلی هزینه میکردم میوه شیرینی اجیل شکلات و ... بعدم میومدن سوال میپرسیدن این چند خریدی اینو کجا خریدی مادرشوهرت فلانه مادرشوهرت چیا خریده شوهرت فلانه خونه خودتونه تا کی اینجا میمونید شوهرت بچه میخواد ماه عسل میرین کجا میرین 😐😐😐😐