2777
2789

البته خانوادش فک کنم خوراکیو اینا بزارن ول یمن چی بزارم ک یادگار بمونه یدونه فقط از عکسامونو میخام چاپ کنم بدم بهش دیگ چیزی بغیر این ب ذهنم نمیرسه🥲

عکست نده

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا 

پسرا قبل سربازی با پسرای بعدسر بازی کلن فرق میکنن کاملا اخلاقشون رفتارشون عوض میشه قدیما اولین شرط ازدواج خدمت بود چون بسته به محیط اموزشی و افراد مختلف تاثیر زیادی در خلق خو پیدا میکنن

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
ینی چجوری میشن؟ کاش عشق نمن یکم ادم شه 

ببین اگه مهربون خونسرد باشن خودرای زودجوش میشن کلاادعاشون بالا میره کلن از اون نرمی ارومی درمیان ذات واقعیشون پیدا میکنن تا اخر عمر هم همون میمونن سربازی میرن که مرد بشن تا در سختیها مشکلات طاقتشون بیشتر بشه