2777
2789
عنوان

سرفهای خشک و تنگی نفس دارم🥲

83 بازدید | 17 پست

هفته پیش سرما خوردم رفتم دکتر

داروهاشو گرفتم

ولی الان بعد یه هفته

هنوز سرفه خشک تنگی نفس و ابریزش بینی دارم

اینا علائم کرونا نیست؟به نظرتون کرونا دارم؟من شنیدم میگن هنوز کرونا هست ولی کمه ولی خودم اطلاعی ندارم

لازمه برم دکتر؟

یا خوب میشم؟🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دارن یکی یکی میگیرن ویروسهمن با جوش شیرین قرقره کردم خوبم فقط باید قورت ندی خطرناکه. مرزه خشک ...

عه جدیده؟

منو فقط نفس کم اوردن نگران کرده

شماهم همینطوری شدی؟یا نه؟

مرزه که نداریم ولی باید جوش شیرینو ببینم

من اردیبهشت ماه یه ذره اولش سرفه گرفتم بعد خلط چسبناک و خفگی .در حدی که چشمام سیاهی میرفت از کمبود اکسیژن‌ همراهش رفلاکس هم گرفتم بیمارستانم بستری شدم ولی هنوزم بعضی علایمش دارم .اصلا خفگی و تنگی نفس شوخی نگیرید حتما دکتر برو اونم متخصص ریه به توصیه های نی نی سایتی ها بسنده نکن .منم تو نی نی سایت تاپیک زدم هر کسی یه تجویزی کرد هیچ فایده ای نداشت حتما برو متخصص ریه خودم تجربه کردم بدترین روزای عمرم بود 

عه جدیده؟منو فقط نفس کم اوردن نگران کردهشماهم همینطوری شدی؟یا نه؟مرزه که نداریم ولی باید جوش شیرینو ...

نه من فقط گلو درد و بدن درد داشتم 

اره میگن که از کربلا اومده نمیدونم دقیق

چجوری هربار میرن کربلا با خودشون ویروس میرنمگه کربلا منشا ویروسه؟

والله شاید اونجا هم جز ایران کشورای دیکه هم میاد

تا جایی که میدونم اونایی که رفتن میگن که اونجا و مردمش به نظافت خودشون و شهرشون اهمیت نمیدن

در کل نامرتبن

من اردیبهشت ماه یه ذره اولش سرفه گرفتم بعد خلط چسبناک و خفگی .در حدی که چشمام سیاهی میرفت از کمبود ا ...

وای هر ویروسی که هست به ساله هست،نمیدونم کروناست یا چیه

هرکی میگیره میگه طولاااانی مدت خوب نشدیم

نه ببین من خلط ندارم سرفه خشک دارم

تنگی نفسمم درحدیه که از ریم نفس کم میارم

به نظرت برم دکتر فردا پس؟

هم استرس دارم و نگرانم هم این وقت شب نمیتونم برم دکتر

به جز تنگی نفس چه علائمی داشتی؟

والله شاید اونجا هم جز ایران کشورای دیکه هم میادتا جایی که میدونم اونایی که رفتن میگن که اونجا و مرد ...

اونا میرن کربلا مریضیشو‌ بقیه باید بگیرن

بشینن خونشون تا خوب شن

وای هر ویروسی که هست به ساله هست،نمیدونم کروناست یا چیههرکی میگیره میگه طولاااانی مدت خوب نشدیمنه بب ...

امشب نرو عزیزم ولی حتما حتما برو متخصص ریه سر فرصت.هیچ علایم سرماخوردگی نداشتم اصلا گلومم خلط به اون صورت نداشت اصلا فقط یهویی مثلا روزی دوبار انگاری ریه م میخاست مخاط دفع کنه ولی نمیشد و گیر میکرد و نفسم میرفت کلا .رسما هر لحظه منتظر خفگی بودم میترسیدم بیرون برم چون خفگی بهم دست میداد .کلی اسپری تنفسی گرون بهم دادن دکترا فایده نکرد .دیگه بعد دو هفته جوری شده بودم خیلی ببخشید لخته خون میومد جای خلط از گلوم خیلی وحشتناک بود که دیگه بستریم کردن .به نظرم پیش هر دکتری نرو بگرد یه دکتر خوب ریه یا داخلی برو حتما