2777
2789
سلام عزیزم . خوب شدی تو ؟😭تروخدا بیا یکم منو راهنمایی کن😭واقعا میخام خودکشی کنم با این بیخوابی

سلام من خیلی وقته اینجا نمیام،میدونم چه اسسترسی رو تحمل میکنی اول که آروم باش و به خودت تلقین کن مدام که حالم خوبه و میخوابم،دوم که خودت باید بفهمی ریشه بی خوابیت چیه عزیزم من افسردگی شدید داشتم و دارم سطح استرسم بالاس رفتم پیش روانپزشک یکسال پیش اقای دکتر حکمت بودم خوب بود ولی مشگل اینجا بود که داروهامو مدام هر 40روز عوض میکرد بعضی داروها یا اثر نداشتن یا حالمو بشدددتتت بد میکرد طوری بی خواب میشدم که پانیک میگرفتم بعضی داروها هم اینقد خوب بود که مث روز اول میشدم ولی مشگل اینجا بود که من خوابم میومد ولی این مغز به خواب نمیرفت مدام میپریدم از خواب تا از بس تحقیق کردم از فلوشیپ های خواب آقای دکتر حامد امیری فرد رو پیدا کردم ایشون فقط دو جلسه اون هم انلاین من رو ویزیت کرد خدا خیر بهش بده ایشون گفتن چه داروهایی رو خوردی وکدوم داروها اثر بد داشتن کدوم خوب بودن من دوتا قرص رو بهشون گفتم ایشون گفتن به مدت دوسال هر صبح(،البته من گفتم شب استفاده کردم)استفاده کن الان دوسال گذشته ۹۰ درصد خوبم البته بستگی به این داره که توی محیط استرسی نباشم وگرنه باز شب بی خوابم که اونم یه کلرودیاز پوکساید میخورم اروم میشم 

سلام عزیزم . خوب شدی تو ؟😭تروخدا بیا یکم منو راهنمایی کن😭واقعا میخام خودکشی کنم با این بیخوابی

خب اینجا کامل میگم که شاید دوباره نیومدم،،الان که ویزیت انلاین نمیکنه ایشون ولی گفتن بیمارستان امام خمینی هستن زنگ بزن صبح ساعت ده به سماره مطبشون شاید بازم کار کنه،بعدش من قرص خواب نخوردم عزیزم من داروهای مث وسواس،افسردگی،پانیک، خوردم البته داروی خواب اور مث کلونازپام و اینا مینوشتن ولله از اعتیاد بهسون هراس داشتم نمیخوردم البته اوایل یکی دو تا خوردم بدتر بدنمو کرخت میکردن من مغزم به خواب نمیرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه از داروی اعصاب نترس الان هیچچچ دارویی نمیخورم و وابسته نیستم من زودتر باید دارو میخوردم ولی این هراس رو که مردم میگفتن داروی اعصاب اعتیاد داره نمیزاشت و در کنار دارو به خودت تلقین کن و امید بده داروی اعصاب هم دیر اثر میزاره بایدد تحمل کنی گول این طب سنتی رو نخور اگه شما بی  خوابی مزمن مث من دارید والسلام امیدوارم که حالتو بهتر کرده باشم

الانم تاپیکاتو دیدم همه در مورد خوابه منی دارم بهت میگم که شبانه روز دو ساعت هم نمیخوابیدم اونم نه مث تو که بعضی روزا خوبی بعضی روزا بد من شش ماه اول زجر کشیدم تا رفتم روانپزشک،حتما حتما برو فلوشیپ خواب قرص خواب از قیافه میندازه ادمو و اعتیاد داره شما به احتمال زیاد اضطراب شدید دارین فک نکنین بگید من مشگلی ندارم اضطراب ریشه در بدنتون داره،من بعد سالها بی خوابی و مریضی میگم افسردگی سرطان روحه درمانش کن ریشه ایی اینقد حرف زدم به خاطر اینه خودم کسی نبود دلداریم بده و کمکم کنه امیدوارم رنگ این روزارو نبینی

الانم تاپیکاتو دیدم همه در مورد خوابه منی دارم بهت میگم که شبانه روز دو ساعت هم نمیخوابیدم اونم نه م ...

مرسی قشنگم بابت تمااااام توضیحاتت ... خیلی حالم بهتر شد و امیدوار شدم ...‌ منم از بچگی کلا این مشکلو دارم . مامانم میگه نوزاد هم که بودی ، به سختی میخوابوندمت ، ولی بازم زود بیدار میشدی ... البته بعد ها که بزرگتر شدم ، بدتر شدم ... چون به قول خودت اضطراب هم بهش اضافه شد ... علاوه بر ریشه ی ذاتی ، اضطراب هم اضافه شد .‌‌.. الان که 23 سالمه و دانشجوام ، خب قطعا شرایط بدتری رو تحمل میکنم . البته مال من بیشتر دوره ایه .‌‌.. مثلا شش ماه اول سالو با بیخوابی دست و پنجه نرم میکنم ، باز شش ماه دوم سال بهترم ... گاهی اوقات ملاتونین هیچ اثری نداره روم . ولی وقتی چند شب مصرف میکنم ، روز های بعدش حتی با ¼ ملاتونین 3 میلی گرم هم خوب خوابم میبره . ولی اره ... کلا خسته شدم ازش ... ادم حساس و زودرنجی هم هستم . به شدتم تو هر مسئله ای نشخوار و وسواس فکری دارم ... اینا هم خیلی دامن میزنه به مشکلم . ایشالا که یکم شرایطم اوکی شه ، حتما برم یه دکتر خوب و مشکلم رو ریشه ای حل کنم ... مرسی فداتشم بابت تمام توضیحاتت ... خدا خیرت بده❤

خوشحال شدم عزیزم انشالله که همیشه سلامت باشی♥️

سلام عزیزم منم دقیقا مثل شما هستم برای اولین بار یکیو پیدا کردم حرفمو بفهمه به هرکی میگم فقط چشمامو بستم ولی مغزم بیداره نمیفهمه چی میگم. توروخدا بگو چه قرص هایی بهت داد که خوب شدی؟ آستنترا و فلوکستین یا چیز دیگه؟ توروخدا کمکم کن آخرین باری که تونستم عمیق بخوابم یادم نیست کی بود خسته شدم از بی خوابی 

سلام عزیزم منم دقیقا مثل شما هستم برای اولین بار یکیو پیدا کردم حرفمو بفهمه به هرکی میگم فقط چشمامو ...

شما پیش هیچ طب سنتی نرو همه این راهارو رفتم من پانیک میشدم از بیخوابی،فقط برو روانپزشک اصلا مشکل شما جسمی نیس روحیه من هیچگونه علائم افسردگی نداشتم بغیر بیخوابی دکتر تشخیص اضطرابشدید،افسردگی و وسواس فکری داد چون من مدام فکرو تمرکز رو خواب بود همش به اینکه من نمیخوابم مغزم چسبیده بود برو دکتر کامل همه چیو بگو من دوسال پیش دکتر حمیدرضا حکمت رفتم بعد دکتر امیری فرد هر دو خدا خیر بده

شما پیش هیچ طب سنتی نرو همه این راهارو رفتم من پانیک میشدم از بیخوابی،فقط برو روانپزشک اصلا مشکل شما ...

عزیزم ممنون که جواب دادی،من چند سال وسواس فکری داشتم بهم آسنترا دادن به شما چی دادن که واسه خوابتون اثر کرد؟

عزیزم ممنون که جواب دادی،من چند سال وسواس فکری داشتم بهم آسنترا دادن به شما چی دادن که واسه خوابتون ...

عزیزم نمیدونم چطور بگم چیزی که تو این ده سال با این بی خوابی و ادامه این ماجرا فهمیدم بیخوابی ریشه در اظطراب داره که پنهانه سالیان سال توی تنش بودن و توجه نکردن اینجور میزنه بیرون من میگم سرطان روح،پس یه روزه و با یه دارو درمان نمیشه من دوسال پیش یه روانپزشک ماهر رفتم که به طور مداوم دارومو عوض میکرد اوایل با حالات روحی بد میدونم که الانزاپین و یه داروی دیگه داد که یکم استیبل شدم عزیزم داروی خطرناکیه فقط اصرار میکنی میگمبعدها داروهایی مث پاروکستین اس سیتالو پرام،سیدالوپرام نوریترپتیلین و...... خیلی دیگه حضور ذهن ندارم که بهم نساخت فقط دو قرص فلووکسامین وتری فلوئو پرازین خوب بودم توی این پروسه بخاطر عوض شدن مداوم دارو یک ماه خوب کاه بعدی بد رفتم پیش یه دکتر دیگه که فلوکستین خورم جنون گرفتم برگشتم پیش دکتر خودم و گشتم یه فلوشیپ خواب پیدا کردم دکتر امیری فرد ایشون با یه ویزیت گفتن همین دو تا قرص رو به مدت دوسال بخور سه ماه یکبار هم ویزیت شدم البته در همه ی دارو درمانی کلونازپام هم بود که بخاطر کرختی واعتیاد داشتنش نخوردم چن خودت بهتر میدونی خوابم میومد ولی مغزم به خواب نمیرفت پس نخوردم الن بعد دوسال خیلی خوبم ودعا بجونش میکنم بعضی وقتا بخاطر تنش اطراف شاید حالم بد شه اون وقت خواب به کلرودیاز پوکساید میخورم البته نه همیشه،تمام،اینارو گفتم که بری پیش دکتر و برا درمان بجنگی نه داروهایب که گفتم بخوری چون من دکتر نیستم و بدن شما هم با بدن من متفاوته

عزیزم نمیدونم چطور بگم چیزی که تو این ده سال با این بی خوابی و ادامه این ماجرا فهمیدم بیخوابی ریشه د ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم دقیقا من همش میگم یه نوع سرطانه این بیخوابی،کل زندگیمو تحت تاثیر قرار داده خیلی وقتا آرزوی مرگ میکنم.منم حتما دکتر خواب میرم.یعنی شما دو سال فقط فلووکسامین و تری فلوئوپرازین خوردین؟

عزیزم نمیدونم چطور بگم چیزی که تو این ده سال با این بی خوابی و ادامه این ماجرا فهمیدم بیخوابی ریشه د ...

تو تنها کسی بودی که پیدا کردم که حرف منو میفهمه و عین من بوده،به هرکی میگم فقط چشمامو بستم مغزم بیداره نمیدونه چی میگم.حتی خیلی از دکترها هم متوجه منظورم نمیشن.من قویترین قرص خوابم که میخورم گیج خواب میشم ولی خوابم نمیبره.چقدر طول کشید تا داروهات اثر کردن و تونستی بخوابی عزیزم؟

تو تنها کسی بودی که پیدا کردم که حرف منو میفهمه و عین من بوده،به هرکی میگم فقط چشمامو بستم مغزم بیدا ...

گفتم اول داروهای زیادی خوردم بعد دکتر خواب گفتن کدوم بهم ساخته اونارو تجویز کرد،کلا هر داروی اعصابی دوهفته طول میکشه تا اثر کنه بعضی وقتا بیشتر پس باید اینجا تلقین و صبر کنی و داروها از دوز کم شروع میشه تا هفته چهارم کامل مثلا من اول نصف قرص خوردم ماه اول یکی بعد تا یکسال دوتا قرص فلووکسامین ۱۰۰ خوردم بری دکتر خودش میگه اگه تهرانی برو بیمارستان امام خمینی پیش دکتر حتما فلوشیپ خواب برو، مطمئنا مشکلات ریشه ایی دیگه داری دنبالشو بگیری خوب میشی انشالله

گفتم اول داروهای زیادی خوردم بعد دکتر خواب گفتن کدوم بهم ساخته اونارو تجویز کرد،کلا هر داروی اعصابی ...

توی این دوسال با خوردن دارو شده حالم بد بشه بگم دارو هم بی اثره ولی تلفین هم خیلی اثر داشت هر وقت بیخوابی شروع شده زدم بیرون راه رفتم رفتم تو جمع من یه فرش پانچی میگرفتم اونو میبافتم خب یه نوع وسواسه ذهنت میچسبه که نخوابیدی نمیتونی بخوابی فقط میدونم جنگیدم باهاش بعد به مرور خوابیدن جاشو به نخوابیدن گرفت خوابم که مثلا سه روز در هفته میخوابیدم چهار روز که نمیخوابیدم میگفتم خوب شدم من قبلا همینم نمیتونستم احساس میکردم مغز من خودش سوای منه بهش تلقین میکردم کم کم خواب زیاد تر شد بعد دوسال خودمو مشغول پختن شیرینی واسه بیرون کردم و مشغولیت ذهنم بی خوابی رو شکست داد

[QUOTE=359793492]توی این دوسال با خوردن دارو شده حالم بد بشه بگم دارو هم بی اثره ولی تلفین هم خیلی اثر داشت هر وقت بی ...[/QUOاوایل که دارو میخوردم از دکتر پرسیدم تا کی این داروها ادامه داره گف شاید تا آخر عمر خیلی ناراحت شدم ناامید رفتم سوار تاکسی شدم راننده یه بچه معلول داشت گف بچم سالم بود وقت زایمان آب وارد مغزش میشه الان ۱۷سالشه مث یه مرد گنده رو زمین،اونموقع گفتم خدایا شکرت من تا ابد دارو میخورم چه اشگال داره هیچ کس بی درد نیس این مغز منم تا الان خیلی قوی بوده آخر من مشگلات زیادی داشتم یه جایی باید کم بیاره انگار روحو مغزم یه بچه بود حق بهش دادم صبر کردم تلقین کردم تا الان ،بخوام حرف بزنم تموم نمیشه میدونم که بدترین درده برات ارزوی سلامتی دارم