سلام من خیلی وقته اینجا نمیام،میدونم چه اسسترسی رو تحمل میکنی اول که آروم باش و به خودت تلقین کن مدام که حالم خوبه و میخوابم،دوم که خودت باید بفهمی ریشه بی خوابیت چیه عزیزم من افسردگی شدید داشتم و دارم سطح استرسم بالاس رفتم پیش روانپزشک یکسال پیش اقای دکتر حکمت بودم خوب بود ولی مشگل اینجا بود که داروهامو مدام هر 40روز عوض میکرد بعضی داروها یا اثر نداشتن یا حالمو بشدددتتت بد میکرد طوری بی خواب میشدم که پانیک میگرفتم بعضی داروها هم اینقد خوب بود که مث روز اول میشدم ولی مشگل اینجا بود که من خوابم میومد ولی این مغز به خواب نمیرفت مدام میپریدم از خواب تا از بس تحقیق کردم از فلوشیپ های خواب آقای دکتر حامد امیری فرد رو پیدا کردم ایشون فقط دو جلسه اون هم انلاین من رو ویزیت کرد خدا خیر بهش بده ایشون گفتن چه داروهایی رو خوردی وکدوم داروها اثر بد داشتن کدوم خوب بودن من دوتا قرص رو بهشون گفتم ایشون گفتن به مدت دوسال هر صبح(،البته من گفتم شب استفاده کردم)استفاده کن الان دوسال گذشته ۹۰ درصد خوبم البته بستگی به این داره که توی محیط استرسی نباشم وگرنه باز شب بی خوابم که اونم یه کلرودیاز پوکساید میخورم اروم میشم