2777
2789
عنوان

خوابگاه دانشجویی بودید تاحالا ؟

515 بازدید | 23 پست

میشه درس خوند داخل خوابگاه ؟ تجربه های شما چیه ؟ 

اگر تجربه خوبی مثل اینکه چطوری درس بخونیم یا با بقیه رفتار کنیم دارید ممنون میشم به اشتراک بزارید ♥️

سبب رونق کفر است،مسلمانی ما 💙

بله ۴سال سختو تلخ

اگ ادم حساسی مث من باشی سخته

ن خواب داشتم ن درس میشد خوند

اگ مث منی سعی کن با ینفر خونه بگیری راحت تره بخدا

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه لحاظ حساس ؟

یعنی خوابم سبکه و هم اتاقیا بعضا تا صبح چت میکردن و نور گوشیو تو هال سروصدا میکردنو۔۔

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

خوابگاه ،بستگی داره باکی اتاق بگیری وباهم‌ مرام خودت باید بگیری

برای درس هم اتاق مطالعه داره وهم تودانشگاه میشه رفت کتابخونه درس خوند وگوشی اگه بزاره ،چون خوابگاه به وای فای رایگانه 😁

وقت امتحانات خیلی میچسپه ،همه درس میخونن ودریک‌شرایط هستن 

برای من خوابگاه بهترین بخش اززندگی بوده 

من ۴ سال خوابگاه بودم یه سختیای کوچیکی داره ولی خیلی خوش میگذره تجربه خوبیه همه چیزتو نگو به هم اتا ...

شما دیدی تو خوابگاه کسی وسایل ارایشی چیزی بفروشه یا یجوری کسب درامد کنه اونجا ؟

من بودم یه ترم با غریبه ها افتادم پدرم در اومد ن اتاق تمیز میکردن کثافت از سر و روی اتاق میریخت به شدت شلخته بودن سیگار میکشیدن خواب نداشت و واقعا اذیت شدم آرم بعدش اتاقم عوض کردم با دوستام گرفتم ینی بهت بگم بهترین دوران زندگیم بود وقتی رفتم اتاق دوستام خیلی خوش می‌گذشت واقعا دلم میخواد یه شب دیگه برگردم اون موقع من دوسال خوابگاه بودم تا اینکه کرونا اومد دوستان مجازی شد و این ترم دیگه تمومه درسم ولی کاش کرونا نبود این دو سالم با رفیقام خوابگاه بودم حیف صد حیف

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد