2777
2789

دوستان الان دو سه سالی میشه مهذمشکل بیقراری دارم. میترسم توی سرم توموری چیزی داشته باشم

خدایا هر چی شکرت بگویم بازم خیلی خیلی کمه.پس هوای دلمو داشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی بیقراری؟

مثلا امشب مهمون بودم خیر سرم دو دقیقه مثل آدم نمیتونستم بشینم همش حس ضعف و افت فشار دارم و برا اینکه تمرکزمو دور کنم فقط چشممو میخارونم در واقع یه تیک پیدا کردم که فقط چشممو میخارونم اینطوری حواسم پرت میشه یه کم 

مگه تومور الکی علایم باید داشته باشی مال تو بیشتر فوبیا بیماری ... یک ام ار ای بده دکتر بنویسه انجام ...

همش حس سبکی سر و منگی دارم و همیشه خدا مریضم وقتی بیرون میرم بیقرار میشم حس ضعف و بیحالی پیدا میکنم.  اونروز زیردست دندونپزشک فقط خدا میدونه چه عرقی ازم میرفت حالم یعنی خراب میشد😭😭😭😭😭😭😭😭

نه خیرم خیلی شک داشته باشی یه اسکن سر میفرسته 

والا نمیدونم چرا اینطورم. دیگه از همه جا بریدم خدا هم دیگه دعامو جواب نمیده. کلی التماس به همه ائمه کردم کلی التماس خدا ولی خوب نمیشم😭😭😭😭

[QUOTE=233681287]چرا خودت عذاب میدی باس دکتر برو بعداش مگه چه حالت های داری[/QUOحوصله دکتر ندارم. یه مدت برام قرص اعصاب نوشته بود چندسال قبل

الان چه حالتی داری مگه چیکار میشی باید که یه کاری بشه 

همش خسته کوفته احساس گیجی منگی خیلی وقتا عرق سرد و ضعف و همیشه دستو پای یخزده ضربان قلبم همیشه صد هست و وقتی هم بیرونم بیقرارم همش حس ضعف و سرگیجه دارم نمیتونم یه جا بشینم