2777
2789
عنوان

بارداری سخت من

366 بازدید | 22 پست

بچه ها کسی بوده بچش این طور باشه؟ غروب رفتم سونو ۳۶هفته و ۲روزم بود ولی حسابی ترسوندنم تا شنبه که برم پیش دکترم از استرس قطعا بلایی سرم میاد بهم گفتن بچت رشدش خیلی عقبه دارم دق میکنم 

عکس سونوم رو می‌زارم توروخدا مامانا جواب بدید

خدایا بچه هام دست تو امانت🙏🏻🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم اینجوربود گفتن بایدسقط بشه.فقط قبلش برا اطمینان یه سونو دیگه باید بدی.رفتم سونو نگو تاپیست ق ...

سقط الان؟؟؟؟؟ من ماه آخرم 

برا منم اینجوربود گفتن بایدسقط بشه.فقط قبلش برا اطمینان یه سونو دیگه باید بدی.رفتم سونو نگو تاپیست ق ...

اخه جای مطمین رفتم و حتی چن بار برام چکش کرد 

دارم دیونه میشم فک کنم

بچت دو هفته رشدش کمه...به خودت برس و حسابی بخور...احتمالا یک هفته دیگه دوباره سونو میفرستنت...اگ ببینن رشدش کمه...امپول بتا رشد ریه بزنن و تو ۳۵ هفته ختم بارداری بدن..

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
بچت دو هفته رشدش کمه...به خودت برس و حسابی بخور...احتمالا یک هفته دیگه دوباره سونو میفرستنت...اگ ببی ...

آخه الان ۳۶هفته ام طبق پریودی. وای خدا من با بچه ریز چکار کنم

آخه الان ۳۶هفته ام طبق پریودی. وای خدا من با بچه ریز چکار کنم

برای منم طبق پریودیم با سونو م دو هفته اختلاف داشت...گفتن ۲۶۰۰ بچت ولی ۲۹۰۰ دنیا اومد...استرس نده به خودت....

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
احتمالا ختم بارداری میدن بچه رو در میارن نگران نباش .من بیمارستان یکی رو اینجوری دیدم تو بخش ان ای س ...

اخه من فقط دو وعده میخورم عیدم سرما خوردم تا دو هفته شدید 

ی پسرم دارم که کلی کارداره اصلا استراحت ندارم