2777
2789
عنوان

توسل به حضرت ابوالفضل امشب

17484 بازدید | 92 پست

میگن یه توسلی هست باید حتما همین امشب انجام بشه...قبل از نیمه ماه قمری...به مدت چهار هفته...هفته اول یعنی امشب یک مرتبه سوره یاسین رو میخونیم هدیه میکنیم به آقا ابوالفضل...هفته دوم دو مرتبه ...هفته سوم سه مرتبه...ولی هفته چهارم چهار مرتبه میخونیم از طرف مادرش ام البنین هدیه میکنیم به آقا ابوالفضل...از غروب شب جمعه باید خوانده شود تا قبل از اذان صبح

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید

@هلند  

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخونم تو رو خدا دعام گنید اونی که مدنطرمه اونم عاشقم بشه و بدون دردسر و مشکلی باهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم خواهش میکنم 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
منم میخونم تو رو خدا دعام گنید اونی که مدنطرمه اونم عاشقم بشه و بدون دردسر و مشکلی باهم ازدواج کنیم ...

عزیز فامیله یا چی 

من تجربه تورو داشتم الان کنارم خوابه 

چله نماز شب دوتا برداشتم و توسل ب حضرت زهرا و امام حسین و امام رضا چله حشر چله یاسین و زیارت عاشورا چله بسم الله اونم عاشقم شد و اومد جلو البته خیلی طولانیه ها جریان ما 

گفتم شاید کمکی کرده باشم پارسال این موقع منم تو سایت هی میگفتم دعا کنید سپهر خودش بیاد جلو همین موقع ها یه ختم مزمل برداشته بودم روز نهم چله ک نه اردیبهشت بود اومد جلو و سه روز بعدم خواستگاری

عزیز فامیله یا چی  من تجربه تورو داشتم الان کنارم خوابه  چله نماز شب دوتا برداشتم و توسل ...

چه خوب🥰

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عزیز فامیله یا چی  من تجربه تورو داشتم الان کنارم خوابه  چله نماز شب دوتا برداشتم و توسل ...

وای عزیزم خداروشکر 

چقدر خوشحال شدم اینو گفتی اخه به هر کی میگم میگن این چیه میگی و میخوای اختیار رو ارش بگیری منم ناراحت میشم خیلی 

همکلاسیمه خیلی دوسش دارم منم الان چله حدیث کساء گرفتم 

دعاکن برام عزیزم خیلی دوسش دارم دعا کن اون بیاد پی ام و ازم خواستگاری کنه و بدون دردسر باهاش ازدواج کنم 

ان شاءالله خوشبختیت پایدار باشه و همیشه کنار هم خوش باشید 

امیدوارم شدم باحرفت عزیزم 😍😍😍😍

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
ایشون خودش خواستار بود شرایط مهیا نبود که بیاد یا قصد ازدواج با شما رو نداشت بعدا نظرش برگشت ؟؟؟

پنج سال پیش گفته بود بابام گفته بود من بچم و فلان اینم خیلی مغرور دگ کلا محل نمی‌داد و اون قضیه براش تموم شده بود 

ک من با سیاست فراوان و اینا منظورم ادا تنگاس 😂😎دگ باز اومد جلو اینم بگم فقط معجزه بود وگرنه مغرور تر از این حرفا بود ک یبار رد شده دوباره بیاد

استاتر جان یعنی جمعه آینده مرتبه دوم بخونیم و همینطور تا مرتبه چهارم؟

آره ...شب جمعه یعنی امشب شب اولشه ....دوباره شب جمعه هفته آینده شب دومشه...وهمینطور هفته بعد شب سوم وهفته بعدش شب چهارم

میشه اگر براتون مقدوره هفته آینده هم یادآوری کنیدمنو هم لایک کنید فراموشم نشه ؟؟

انشاالله امیدوارم بتونم