آره من یه بار وقتی ابتدایی بودم یه کتاب خوندم راجب حق الناس توش نوشته حتی اگه از زمین کشاورزی کسی بی اجازه رد بشی هم حق الناس هست من اون زمان درکی نداشتم کم و بیش رعایت میکردم موردهاشو که این مورد رو امسال تو این برنامه دیدم
حتی نوشته بود بخوای بری قصابی گوشت بخری گوشت رو دست بزنی و نخری از چربی اون گوشت بره به دستت هم حق الناس هست
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره من یه بار وقتی ابتدایی بودم یه کتاب توندم راجب حق الناس توش نوشته حتی اگه از زمین کشاورزی کسی بی ...
یاد یکی از شهدا افتادم که تو کتابش نوشته بود هروقت میرف کتاب فروشی حتی یه برگه از کتاب هم باز نمیکرد بخونه میگف حق الناس ای شاید نویسنده ش راضی نباشه بدون دادن پول من از کتابش بخونم
خوب مثلا ما میریم تو باغمون دورتا دورش زمین های کشاورزی بقیه س وقتی میخوایم برگردیم پرواز کنیم یاچی؟ ...
اگه راه دیگه ای نباشه خب اشکالی نداره فقط باید محصول رو لگد نکنی یا من روستا که میرم بین زمین ها همیشه کشاورزها راه درست میکنن بقیه ی جاها رو نمیدونم از اون راه ها مردم رد میشن از وسط زمین رد نمیشن