2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجوی مامایی نیستم

ولی کلا توی ورودی مامایی هیچ پسری نیست

منتها معمولا دانشکده شون نزدیک به سایر دانشکده هاست توی یک محوطه ان

ولیییی بستگی ب دانشگاه داری بعضی وقتا ممکنه دانشکده ها ی مختلف هر کدوم ی قسمت شهر باشن

دروس عمومی ام معمولا دخترو پسر جدان

شاید تو کارآموزی بیمارستان پسری ببینید

سرکلاس فقط دخترن،  چند واحد عمومی هست شاید پسری باشه،  بستگی داره دانشکده باشی یا دانشگاه،  اگه دانشکده تون پزشکی باشه پسرای علوم آز و پزشکی و پرستاری شاید باشن ولی سرکلاس همه دختر 

یه دختره سرهمین پسرنداشتن رشته شو عوض کرد رفت عمران، الان اون بیکاره من سرکارم و مطب م زدم و دستم تو جیب خودمه،  

از دانشگاه شوهر گیر نمیاد گفته باشم،  شوهرم کنی یه دانشجو هست مثل خودت و کلی بدبختی

دانشگاه که قطعا پسر داره !!

دانشکده هم بستگی داره، بعضیا جاها دانشکده مامایی مستقل هست و طبیعتا پسر نداره، ولی اگه دانشکده مامایی با بقیه پیراپزشکیا مشترک باشه پسر هم هست

بیمارستان هم در حد یکی دو ترم که خارج از بلوک و زنان هستن، آقایون هم حضور دارن... بلوک و زمان و اینجور جاها دیگه پسر نداره بجز اونایی که تازه دنیا اومدن!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
سرکلاس فقط دخترن، چند واحد عمومی هست شاید پسری باشه، بستگی داره دانشکده باشی یا دانشگاه، اگه دانش ...

واای چقد خوبب منم میخوام مثل شما مامایی بیارم بتونم بعدا مطب بزنم

به نظرت میارم؟🫠

ترازم۷۸۰۰ ۲۰هزار منطقه۲

واای چقد خوبب منم میخوام مثل شما مامایی بیارم بتونم بعدا مطب بزنمبه نظرت میارم؟🫠ترازم۷۸۰۰ ۲۰هزار من ...

نمیدونم عزیزم، من ده سال پیش کنکور دادم تراز و رتبه ها الان خیلی فرق کرده،  انشالله هر چی بیاری موفق باشی🥰

سرکلاس فقط دخترن، چند واحد عمومی هست شاید پسری باشه، بستگی داره دانشکده باشی یا دانشگاه، اگه دانش ...

شما راضی هستی؟ 

آخه میگن دیگه الان دکتر زنان هست کسی پیش ماما نمیره 

برگردی عقب بازم همینو میرید؟

شما راضی هستی؟ آخه میگن دیگه الان دکتر زنان هست کسی پیش ماما نمیره برگردی عقب بازم همینو میرید؟

راستش من فرهنگیان هم آوردم و نرفتم الان برگردم عقب معلم میشم،  باید سبک زندگیت رو نگاه کنی 

خب برای منی که خونه دارم و بچه دارم سه ماه خونه باشم و حقوق بگیرم خیلیه تا اینکه بدو بدو شیفت بیمارستان و اینا،  ولی چیزی که هست مامایی دستت بازتره فقط مطب و بیمارستان نیست خیلی کارای دیگه مثل زیبایی هم میتونی انجام بدی و پرستیژش بهتره،

اگه محیط بیمارستان رو دوست داشته باشی مطمعنن عاشق کارت میشی،  من خودم خیلی دوستدارم برگردم بیمارستان و زایمان بگیرم اصلا اونجا خستگی برام معنا نداره عاشق نی نی ام،  عاشق بخیه و کارای پزشکی م ولی بخاطر بچه و شوهر یه کار سبک تر انتخاب کردم

شما راضی هستی؟ آخه میگن دیگه الان دکتر زنان هست کسی پیش ماما نمیره برگردی عقب بازم همینو میرید؟

ببین بحث سواده،  برای مطب اصلا آموخته های دانشگاه کافی نیست، همش باید به روز باشی و اهل مطالعه،  بالاخره مطب مامایی هم جاش خوب باشه و چندین سال کار کنی میگیره،  الان آنلاین هم جواب میده، من چون اداره هم میرم مطب عصرا نمیشد جمع کردم همون کار اداذی روزانه و حقوق کارمندی انتخاب کردم،  به خودم میبود الان دوست داشتم وسط شلوغی بیمارستان با ده تا زائو و بچه باشم🥰😻