اگه کسی بره دانشگاه ازاد اما تلاش ومهارتش رو بالا ببره که کارش رو دنبال کنه البته کار ازاد منظورمه نه کاری که با ازمون استخدامی یا چیزی همراه باشه چون میخام از همین دوران برم تو بازکار وتجربه ام رو بالاببرم خوبه؟ یا اینکه نه حتما باید مدرکت از دانشگاه دولتی باشه؟ درضمن این رشته ایی که منمیخام برم دانشگاه دولتی شهرمون نداره اما ازاد این رشته رو داره؟ رشته که میگم مدیریت مالیه
اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
اصن ربطی نداره من داییم از ازاد هم لیسانس و هم ارشد برق گرفت الانم از اون دوستاش که دولتی خوندن وضعش ...
اخه بعضیا میگن دولتی رو با ازدا مقایسه میکنی وسطحش رو خیلی پایین میارن ادم دول میشه البته شاید سطح علمی دولتی بالا باشه اما فکرنکنم به معنای پایین بودن سطح علمی دانشگاه ازاد باشه
اخه بعضیا میگن دولتی رو با ازدا مقایسه میکنی وسطحش رو خیلی پایین میارن ادم دول میشه البته شاید سطح ع ...
نه همش الکیه داداشای منم دولتی بودن چیز خاصیم نبود فقط بچه هاشون دوتا پز دولتیو میدن😅 من خودم دانشگاه ازاد روانشناسی میخونم انقد اساتیدش سخت میگیرن و حتی بعضیاشون سطح سوادشونم عالیه
🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
همینه. نظرتون راجب فرهنگیان یاهمون تربیت معلم چیه علاقه ای ندارم اما مزیتهاش زیاده موندم چیکارکنم؟&n ...
ببین یه کاری هست که خوب پشتش میدونی قطعا شاغل میشی اما موضوع اینه محیط این دانشگاه برات اوکی هست؟ ایا با نوع پوشش مشکلی نداری؟ ایا با حقوق کم معلمی اوکی هسی؟ تدریس رو دوست داری
الان دیگه به دانشگاه نگاه نمیکنند چون تو مصاحبه ها غالبا مهارتت رو میبینند و بس
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نه همش الکیه داداشای منم دولتی بودن چیز خاصیم نبود فقط بچه هاشون دوتا پز دولتیو میدن😅 من خودم دانشگ ...
اره درسته هیچ چیز مطلق نیست که بشه صد درصد گفت خوبه یابد نظرتون راجب فرهنگیان چیه؟ علاقه ای بهش ندارم اما مزیتهاش زیاده اماخب حقوق چندانی هم نداره حس میکنم کار ازاد بهتره