2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا بنده خدا شوهرت خودت با برادرت حرف بزن بگو این رسمش نیست حداقل خوش حسابی میکردی ک ...

خیلییییییی عصبی بود اخه مگه ما کلا چند وقته اشناییم که... کلا دو سال و خورده ایه اینهمه پررویی 😭😭😭

۵ قسطش مگه عقب نیفتاده چرا همه زو داده تسویه کرده؟؟؟

خب عزیزم 5تا نداده معلومه دیگه تا آخر نمیده. 

متوجه شده خودش همرو برگردونده به بانک😟

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
بابا دروغ میگه من اونو میشناسم فک کرده شوهر من چهارتا لباس برند میپوشه رو گنج نشسته ولی...... 😭😭😭

تو که خونوادت رو میشناختی چرا گذاشتی واسش وام بگیره الانم باید باهاشون صحبت کنی تا پول شوهرت رو پس بدن

در خواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 💍

خب عزیزم 5تا نداده معلومه دیگه تا آخر نمیده.  متوجه شده خودش همرو برگردونده به بانک😟

گفت پسر دایی خودم یک میلیارد وام گرفته از همون بانک یه بار بهم زنگ نزدن اونوقت برادر زنم باید اینجوری حیثیت منو ببره 😭😭😭گف اگه من به مشکل بخورم و این بانک وام نده به خاطر این ابرو ریزی من میدونم اون مرتیکه بیشعور😭😭

کلا خونواده ات معذرت می‌خواهم اما خیلی سواستفاده میکنند سعی کن خط قرمزت رو مشخص کنی وگرنه زندگیت از هم میپاشه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بابا دروغ میگه من اونو میشناسم فک کرده شوهر من چهارتا لباس برند میپوشه رو گنج نشسته ولی...... 😭😭😭

وقتی داداشت میشناسی چرا گذاشتی شوهرت ضامن بشه این وسط خودت مقصری