روزه ام حدودا یه هفته اس مریض شدم و ازیترو و مترونیدازول مصرف میکنم بعد از همون روز دل پیچه و دل درد من شرو شده و همینطوری هم ادمه داره مزه بدی تو دهنم هست و از ته حلقم هم خلط میره پایین این همه هم چرک خشک کن میخورم نمیدونم چرا رفع نمیشه خیلی اذیتم داخل شکمم درد میگیره
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه مریضی از اسفند اومده همین علائم رو داره. آزیترومایسین بدترش میکنه ولی اون یکی رو نمیدونم. من اوایل عید گرفتم هنوز عفونت گلوم خوب نشده. آب نمک قرقره کنی یه کم بهتر میشه.
در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمیتواند از دیگری عیبجویی کند.
منم هنوز گلو درد دارم با اینکه این همه قرص میخورم دیگه ازیتروم امروز تموم میشه یعنی چقد طول م ...
من الان بعد از یک ماه کمی بهترم. شوهرم هم تقریبا سه هفته بعد خوب شد. داروی خاصی نداره باید تحمل کنی. سعی کن چیزای مقوی بخوری و تا جایی که میتونی استراحت کنی.
در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمیتواند از دیگری عیبجویی کند.