2777
2789

بچه ها خاله من بچه دار شده پسرش ۶ ماهشه پسر منم ۴ سالشه.من به خالم گفتم خاله پسر من چن تا کفش داره نو نو هستش اگه ناراحت نمیشی بدم به پسرت 

اونم گفت اره عب نداره منم امروز خونه مامان بزرگ بودیم که اوردم تا دید گفت چه خبره این همه کفش پولاتون اینطور هدر میدین چرا این همه خریدی بعد جاری هم خونه مامان بزرگ بود تا گفتن جاریم گفت برا مسکن ملی ثبت نام کردن فردا که پول خواستن ببینم از کجا میارن 

بعد جاریم اون یکی خالم همشون به نوبت مامان.مامان بزرگ 

انگاری چسبیدم زمین ن حرف میزنم ن میتونم برم خونه دارم میترکم 

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 

میگفتی اکر از شما پول خواستیم زر بزن 

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اين به بعد بده به اوني كه نياز داره نه اوني كه ميتونه بخره 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
بگو مگه شما پولشو میدین

به خدا تا حالا من از هیچ کسی تو زندگیم کمک نخواستم مخصوصا از طرف مادریم

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم