2777
2789
عنوان

خدایا دیگ چقد تحمل چرا زودتر نمیکشی منو.... 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 83 پست
عزیزم اگ کامل بخونی گفتم

جاهای حساستو بزن اما یکم صبر کن برا زدن دست وپاهات ،

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

مامانت بفهمه عضو اینجایی ک سرتو میزاره لب باغچه میبره 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه مامان راز دار نیست واقعا جای تاسف داره و باخاله مادربزرگ حرف بزن که باهاش صحیت کنه اما درمورد موهای دستو پا منم بچه دارم ولی هنوز زوده صب کن ببشتر پوست خودت خراب مبشه واذیت میشی اعتماد به نفست ببر بالا 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

کاملا برام قابل درکه 

اول اینکه موی بدن اصلا خجالت آور نیست هر کی هر چی گفت به جای اینکه چهرت بهم ریخته و ناراحت بشه با اعتماد به نفس و ریلکس بگو بدن هر کس به خودش مربوطه . 

دوم اینکه مگه مادرت بدنت رو چک میکنه آخه؟؟؟ با خریدن یه ژیلت می تونی اصلاح کنی کی آخه دقت میکنه ببین زدی یا نه

سوم اینکه کی گفته مامان همه راز داره؟؟؟ مامانا یا کلا بهتره بگم خانوما همه همینجورین.  والا مامان من همه چیز رو باید به خاله هام توضیع بده  

بعد هم عزیز دلم نی دونم که گاهی دلم نی خواد با یوی حرف بزنی ولی میدونی هیچ آدمی هیچ آدمی تو این دنیا قابل اعتماد نیست . تصمیم بگیر یه دختر قوی باشی ‌ همه حرفاتو با خودت بگو . نی تونی حرفاتو بنویسی .

عزیزم درسته تو سن حساسی هستی و دوس داری بهتراز بقیه باشی ولی خوب اینو بدون اگه هرروز بخوای بهتراز بقیه باشی یه روز میرسه دیگه با خودت غریبه میشی و فقط میخوای بقیه حس کنن تو بهتری ولی اگه نظرمنو بپرسی میگم هیچ وقت به خاطر هیچ چیز تو زندگیت خجالت نکش اینکه دست و پاهات موداره به کسی ربطی نداره هرکسی گفت نهایت بگو من اینطوری راحتم منم کوچیک بودم مامانم اجازه نمیداد و دیگه کش نمیدادم حتی یادمه سال اول دانشگاه هنوز پشت لبم موداشت اونم سیاه پوستم سفید بود تو ذوق میزد ولی بایام اصلا دوس نداشت اصلاح کنم و منم تا نامزدی اصلاح کردم 

وایییییی خدا 

چ ارزشی داره اصن ک براش آرزوی مرگ میکنی 😑😑

من ن لاک میزنم ن موهای دست و پامو (حوصله ندارم)

ب کسی هم ربطی ندارع 

خواستم میزنم نخواستمم ن 

کلم شاخ درآورد با این تاپیکت  فک کردم الان میگی پول ندارم 

مامان بابام بیرونم کردن می‌خوام بمیرم ....ن واسه اینکه نمی زارن موهامو بزنم😐😐😐

واقعا بعضی ها خوشی دلشونو میزنع😏

من به عنوان یه مادر باید آرامش بچمو ارجح بدونم به حرف مردم. کاش ما مادرای نسل جدید هممون طرز فکرمون ...

عوض شده الان بخوانن نمیتونن مثل قدیم رفتار کنن یعنی بچه های نسل دهه ۶۰ به بالا 

اره درست میگی.بچه های ۸۰ به بعد مثل ماها بله قربان گو نیستن خدا رو شکر.حقشونو میخوان و میگیرن.

ما دهه سوخته بودیم الان اوج تکنولوژی و اینستا همه چیز هستش ما اگه این امکانات داشتیم که خوب بود اونا با این چیزا معلومه مستقل بزرگ میشن