ع وقتی مدرسه ها باز شده میرم همه دوستام و همه کلاسیام مو های دست و پاشون و زدن، منم ک نزدم مسخرم میکنن حتی بغل دستیم ب مو های پام میگف چقد پشم داری😭😭💔 خیلیییی خجالت کشیدم بعد چن روز دیروز رفتم حموم ب مامانم گفتم میشه مو های دست و پام و کوتاه کنم اونم گف خفه شو.... 😭💔منم دیگ کاری نکردم بابام بشنوه هیچی نگفتم ع حموم ک در اومدم میگف کی تورو مسخره کرده می خواستی فوش..... بدی و کلی فوش های دیگ بار من کرد ک کیو دیدی تو این سن و سال مو هاشو بزنه همشم منو با بقیه مقایسه ع این یاد بگیر ع اون یاد بگیر😑😭 مامان منم اصلللللللا راز نگه نمیداره بچه های مردم ۱٠٠۱ راز ب مادراشون میگن ماماناشون ب هیچ کس هیچی نمیگن بعد من همه رو باید بریزم تو دلم.... اما امروز بابام اعصابش خورد بود ع دست داداشم مامان منم ع پسرش دفاع کرد و بحث منو اورد وسط ک بچه تو این سن و سال ع این گوه ها نمی خوره حداقل اگ (50 سالش) بود میگفتم عیب نداره.... خو بابا من ۱۳ سالمه بچه ک نیستم اگ عیب بود مادرای بقیه عم نمیزاشن بچه هاشون کوتاه کنه😭😭 خلاصه خیلی ع جلو بابام خجالت کشیدم بعدشم کاری کرد ک بابام ع تو عصبانیت بهم بگه حتی لاکم دیگ نمیتونی بزنی😭😭😭😭💔💔💔 دیگ خودتون فکرشو کنید...... 😭😭 سرم داره میترکه ی ساعته دارم گریه میکنم بعدشم ک نیش خودشو زد داره با ارامش چای میخوره😑💔😭 راستی دیروز تو بازی یکی با توپ زد تو صورتم اسفالت شدم چشم و بینیم و سرم داره میترکه ب جا اینکه اینارو ب بابام بگه میره چی میگه..... اصن واسش مهمم نیس ک من توپ سفت خورده تو صورتم😐😭😭لطفا تا اخر بخونید و حتمااااا ی چیزی کامنت کنید چ غلطی کنم ی صلواتم واسه اینکه زودتر بمیرم بفرستید واسم🙏🏻😭😭💔
من به عنوان یه مادر باید آرامش بچمو ارجح بدونم به حرف مردم. کاش ما مادرای نسل جدید هممون طرز فکرمون ...
پس اگر آرامش بچتون مهم بهتون یاد آوری کنم که نوجوون ها به دلیل اینکه تو دوران بلوغ هستن به شدت حساس هستن . داره شخصیتشون شکل می گیره . به شدت احترام طلب هستن . ادم تو دوران نوجوونی دوست داره همیشه مورد تایید همه باشه . اصلا به همین دلیل که اکثرا تو این سن دست به کار های عجیب میزنن . پس اینکه با نوجوون با احترام صحبت بشه و چیزی که می خواد براش فراهم بشه خیلی مهم . واقعا چه اهمیتی داره ۴ تا مو؟ من و شما می دونین هیچی ولی همین تمسخر از اعتماد به نفس یه نوجوون کلی کم میکنه
چقدر شبیه من قبلم هستی وای اگه بهت بگم بعد دانشگاه به کلی تغییر میکنن به خاطر اینکه با اونایی که رفتو آمد میکنین حرف کش تشریف دارن مامانا از اونا میترسن یه کاری بهت میگم که خودم همش میگم چرا اینکارو نکردم من ابروهام پرو پهن بود پشت لبم که عین پسرا از خودم تعریف نکنم الن چی شدم برای خودم مامانم نمیزاشت ولی خب منم بحث میکردم فلانیو ببین فلانی نگاه الن همون فلانیو فلانی کجا و من کجا خلاصه جای بحث سعی کن نظرشو عوض کنی جوری که رابطتو صمیمی کن و این که اینی که میگم خیلی مهمه وباید حتما خودت جدا خالص همین باشی و ریا نباشه(ما یه خانواده با نمازو خدا بودیم ن ازینا که جانماز آب میکشن نه در حد خودمون اهل ماهواره نبودیم روزه میگرفتیمو اهل مسجد بودیم اهل رقص و ساز هم بودیم نه ازینکه نقاب میزنن نبودیم خلاصه اگه من نمازامو میخوندم مثل حالا سر وقت قران میخوندم مثل حالا خودمو مقید نشون میدادم هیچ وقت مامانم سر جنگ باهام نشون نمیداد ببین مامانم میترسید نکنه من امروز ابرو بگیرم بدنمو شیو کنم فردا بیام دکلره بکنم ) جونت براش در بره عشقت باشه مامانتو طرفدار خودت کن ببین معجزشو دیگه به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی بحث نکن باهاش دقیق بهت بگم الن خود واقعیه من اینطوریم عاشق خدا هستم نمازمو برای آرامش خودم اول وقت میخونم نه برای بهشتو ترس از جهنم قرانو دوست دارم دعا کردنو دوست دارم ازون طرف حجابو دوست ندارم روسری رو دوست ندارم دیگه همه میدونن من آدم باطلی نیستم راهو روشم همیییییینه خودتو اثبات کن وسلام فهمیدی چی گفتم
پس اگر آرامش بچتون مهم بهتون یاد آوری کنم که نوجوون ها به دلیل اینکه تو دوران بلوغ هستن به شدت حساس ...
عزیز جان منم تلن مادرم و حال مامانمو درک میکنم مامانا از شیوکه نمیترسن ازینکه بعدش بچه چی میخواد میترسه مثلا من میترسم به بچم بگم برو دارو رو بیار که نکنه جاشو یاد بگیره خودش بعد بره سراغشو بخوره اگه یه بچه اعتماد مادرو بدست بیاره و واقعا بچه بدی نباشه اینکارای بی اهمیت مثل شیو کردنو میتونه انجام بده اگه خط قرمز مادرش شیو کردن نباشه
منم کپییییییی خودتم قران، خدا، نماز.... همه چیو دوس دارم اما ع حجاب خوشم اصلاااا نمیاد و ممنون ک نظر ...
فداتشم الهی بتونی همیشه موفق باشی در ضمن یه نصیحت خواهرانه همیشه خودتو دست بالا بگیر خودتو کوچیک نبین حتی اگه تو فکرت همین باشه در ظاهر بگو هیچی کم ندارم انگار فکر کن یه لباس پاره پاره بپوشی ولی خودت بگو خیلی این لباسو دوست دارم اصا آرامش میگیرن اونا شاید بگن خله ولی هیچ وقت نمیتونن تو رو دست بندازن
دقیقا اخه مو زدن مگ جرمه خودش میزنه نمیزاره یزره بیاد ک پاش بد ب نظر برسه حتی دختر خاله هامم ک یکی دو سال ازم بزرگترن، بند میندازن، لیزر میکنن، ارایش میکنن، لباس کوتاه ک تا بالای نافشونه.....