2777
2789
اینم به دوستم گفتم.گفتم حداقل یه دانگ مغازه رو نده.میگه گفتم به شوهرم جواب داده نه همشو ببخش و نصف خ ...

من بودم شک میکردم و اصلا قبول نمیکردم

چون معلومه شوهرش تو نقشه ست☹️☹️☹️

نه عزیزم اینجا ایرانه ها! اگه دوستت شاغل نبوده و این ملک و شوهرش با پول خودش خریده خیلی هم باید ازش ...

من  تو اینترنت دیدم انگار تو ایرانم باشه ولی نه که نصف نصف نوشته از یک تا پنجاه درصد بسته به تشخیص قاضی.به دوستم گفتم.یعنی برم بهش بگم قانون ایران نیست؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم شک میکردم و اصلا قبول نمیکردم چون معلومه شوهرش تو نقشه ست☹️☹️☹️

موافقم همینکه بهش گفته خانوادت و مادرم نفهمن شک برانگیزه

من  تو اینترنت دیدم انگار تو ایرانم باشه ولی نه که نصف نصف نوشته از یک تا پنجاه درصد بسته به تش ...

عریزم اولا جزو شروط ضمن عقد بوده اگه شوهرش امضا نکرده که هیچ اگرم امضا کرده‌اند آنقدر انقلت توش هست

چند نفر دور و اطرافت دیدی بعد طلاق این قانون در موردشون صدق کرده؟؟

بنظرم نقد و بچسبه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عریزم اولا جزو شروط ضمن عقد بوده اگه شوهرش امضا نکرده که هیچ اگرم امضا کرده‌اند آنقدر انقلت توش هست ...

والله هیچکسو ندیدم

آره همین بهترین راهنماییه براش.ممنون دوست خوبم.آخه آشنای شوهرش همه راه و چاه ها رو بلده.شوهر دوستم ب ...

خواهش میکنم 

انشالله که اینطور نباشه وقصد شوهرش هم بد نیست 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

والله هیچکسو ندیدم

خب دیگه

حالا هر قدرم تو قانون باشه مهم اجرایی کردنشه

دوست شما احتمالا کار بیرون نکرده و پولی در نیاورده البته چون ۱۳ ساله زندگی دارن حقش هست که از اون زندگی سهمی ببری بنظرم پیشنهاد شوهرشمنصفانه عقلانی و خوبه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
فقط یه چیز اینکه مگه قانون نیست هرچی بعد ازدواج میخرن اگه بخوان جدا شن یه مقداریش به زن میرسه؟؟آخه پ ...

بستگی داره خونه به نام چه کسی باشه...بعد قانون خونه رو به عنوان مهریه از مرد نمیگیره.

عدالت، مضحک‌ترین واژه دنیا!!
دوستم حدود ۱۲ سالی هست ازدواج کرده.پارسال خونه خریدن حالا شوهرش این پیشنهادو بهش داده و گفته به خانو ...

مشکوکه مغازه رو تمام کمال می خواد مهریه رو هم نمیده خونه هم ارزش ریالی زیادی نداره قبول نکنه

خدایا شکرت