2777
2789
مشخصاً ارزش مهریه‌ش بیشتر از نصف خونه که یک میلیارده میشه، ولی آیا اگه یه روزی بخوان جدا شن، آقا مهر ...

والا نمیدونم شوهرش خیلی آب زیرکاهه.خدا میدونه چه قصد ونیتی داره.من از اونجا که به دوستم گفته خانوادت و مادرم نفهمن شک کردم بهش!!!

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭
مهریه اش وطلابهتره اگه خونه شش دونگ بنامش بودبهتربود

به شوهرش گفته.اون قبول نکرده.گفت سه دانگ بیشتر نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم حدود ۱۲ سالی هست ازدواج کرده.پارسال خونه خریدن حالا شوهرش این پیشنهادو بهش داده و گفته به خانو ...

خوبه من بودم قبول میکردم 

نقد رو ول نکنه پای نسیه اما مغازه رو هم نده راضی کنه شوهرشو که اونم نگیره عالیه

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

والا نمیدونم شوهرش خیلی آب زیرکاهه.خدا میدونه چه قصد ونیتی داره.من از اونجا که به دوستم گفته خانوادت ...

الان گفتی آب زیر کاهه منم ترسیدم ☺

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
والا نمیدونم شوهرش خیلی آب زیرکاهه.خدا میدونه چه قصد ونیتی داره.من از اونجا که به دوستم گفته خانوادت ...

ببین اگه شرایط مرده جوریه که اگه خانم شکایت کنه میتونه کل مهرو بگیره نبخشه یا حداقل از یه وکیل مشورت بگیره که برآورد کنه براش ببینه مهریه اش بیشتر یا ارزش خونه 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

خوبه من بودم قبول میکردم  نقد رو ول نکنه پای نسیه اما مغازه رو هم نده راضی کنه شوهرشو که اونم ...

اینم به دوستم گفتم.گفتم حداقل یه دانگ مغازه رو نده.میگه گفتم به شوهرم جواب داده نه همشو ببخش و نصف خونه رو بگیر.کسی ام نفهمه فقط.به نظرت چرا نمیخواد خانواده دوستم و مادرخودش متوجه قضیه نشن؟

ببین اگه شرایط مرده جوریه که اگه خانم شکایت کنه میتونه کل مهرو بگیره نبخشه یا حداقل از یه وکیل مشورت ...

شوهرش خیلی آشنا تو دادگاه داره دستش خوب بنده اونجا احتمالش زیاد یه هل پوکم دست دوستمو نگیره.فعلا هم مشکلی ندارن خداروشکر.نمیدونم چرا این پیشنهادو بهش داده.

الان گفتی آب زیر کاهه منم ترسیدم ☺

خیلی اصلا عجوبه ایه برای خودش.خصوصا تو دادگاهم‌آشنای با نفوذ داره همین باعث شده دوستم احساس خطر کنه.

اینم قبول نکنه فردا اگه جداشدن نمیتونه توی خونه زندگی جون سه دانگ بنامشع نه مهریه داره که دلش قرص ...

وای آره اصلا بهش فکر نکرده بودم.بهش گوشزد میکنم

فقط یه چیز اینکه مگه قانون نیست هرچی بعد ازدواج میخرن اگه بخوان جدا شن یه مقداریش به زن میرسه؟؟آخه پ ...

نه عزیزم اینجا ایرانه ها!

اگه دوستت شاغل نبوده و این ملک و شوهرش با پول خودش خریده خیلی هم باید ازش ممنون باشه که اینکارو میکنه

یک دانگ از مغازه حدودا میشه ۶۰۰ تومن نصف این خونه میشه ۱۰۰۰ اینکار رو کنه مهریه هم که اولا نمیشه به این حرفا گرفت ثانیا بخوادم بگیره خورد خورد میدن اصلا نمیشه کاریش کرد

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خیلی اصلا عجوبه ایه برای خودش.خصوصا تو دادگاهم‌آشنای با نفوذ داره همین باعث شده دوستم احساس خطر کنه.

اگه احساس خطر می‌کنه اصلاً یه سانتم موقعیتو عوض نکنه 

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
فقط یه چیز اینکه مگه قانون نیست هرچی بعد ازدواج میخرن اگه بخوان جدا شن یه مقداریش به زن میرسه؟؟آخه پ ...

نه عزیزم اون قانون خارجه

قانون ایران فقط مهریه ست، وقتی جدا بشی

هیچی از اموال زندگی مشترک به زن نمیرسه 

همون پس از وکیل مشورت بگیره که سرش کلاه نره 

آره همین بهترین راهنماییه براش.ممنون دوست خوبم.آخه آشنای شوهرش همه راه و چاه ها رو بلده.شوهر دوستم برای دوستم تعریف کرده بود که این آشناش چطور به خواهر زاده خودش کمک کرده بود که یه ریال از مهریه زنشو نده!!! و دوستم میگه با شوهرش خیلی صمیمیه و هرکاری براش میکنه احتمالش خیلی زیاده اگه به مشکل بخورن حق دوستم پایمال شه.بیچاره بخاطر اینکه گفته به کسی نگو اومد به من گفت منم از شما کمک گرفتم.بازم ازت ممنون.