2777
2789

سلام دوستان من رشته ام تکنسین اتاق عمل هست دوماه دیگه مدرکم میادو میتونم برم طرح تا دوسال بعد دوسال باید آزمون استخدامی بدم که خیلی ظرفیتا کم و سخت شده هم استرس بیکار موندن دارم هم همیشه دوست داشتم یه هنری کاری چیزی یاد بگیرم و درآمد دوم داشته باشم میشه راهنماییم کنید یه کار درآمد دار پیشنهاد بدین از اطرافیانتون برام ایده بگیرین.ممنون از همه.

بااجازه اسی میشه برای حل مشکل مالیمون یه صلوات میفرستین شوهرم چندروز دیگ چک داره اگ پاس نشه ابروم توکل فامیل میره😔😔 محتاج دعا تک تکتون هستم به همین شب های عزیز قسمتون میدم دریغ نکنین ازم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐این چیزی نیست که من بیام بگم تو مطمئنن بهتراز هرکسی از موقعبت شغلیت اگاهی

چجور نمیدونی احتمال بیکاریت خیلی کمه

مگه حتما باید استخدام بشی؟بیشتراز ۷۰درصد نیرو ها دارن به شکل قرار دادی کار میکنن بازار کار پیراپزشکی خوبه و سریع جذب میشی مگراینکه خودت نخوای

😐این چیزی نیست که من بیام بگم تو مطمئنن بهتراز هرکسی از موقعبت شغلیت اگاهی چجور نمیدونی احتمال بیک ...

عزیزم خبر دارم که این همه نگرانم آواز دهل از دور خوش است با این طرح جدید که سهمیه دارا استخدام شدن ظرفیت برای ما که سهمیه نداریم خییلی کمتر شده.

عزیزم خبر دارم که این همه نگرانم آواز دهل از دور خوش است با این طرح جدید که سهمیه دارا استخدام شدن ظ ...

تو که دوباره حرف خودتو میزنی

اگه میخوای ساغل بشی که میشی به شکل قراردادی پیمانی یا هرچی

ولی ظاهرا فقط درصورت رسمی بودن میخوای کار کنی که بله بهتره دنبال کار دیگه باشی

تو که دوباره حرف خودتو میزنی اگه میخوای ساغل بشی که میشی به شکل قراردادی پیمانی یا هرچی ولی ظاهرا ...

ن عزیزم الان دیگه کیه که رسمی شه خیلی از ترم بالاییامون بعد تموم شده طرحشون بیکارن .