2777
2789

.ناظر یعنی نظر میدن در مورد ساخت وساز تاییده میدن.دفترم میتونن بزنن

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در چه رشته‌ای؟

در رشته ما (عمران) 

در سه شاخه نظارت و اجرا و سازه میتونید آزمون بدید و باتوجه به پایه یه سهمیه خاصی دارید 

مثلاً من ناظر پایه یکم پارسال دوتا نظارت زیر ۱۰۰۰ متر گرفتم

درآمد نظارت آنچنانی نیست مگر اینکه ناظر ارشد باشید

اگر سوال دیگری هم هست درخدمتم

در چه رشته‌ای؟ در رشته ما (عمران)  در سه شاخه نظارت و اجرا و سازه میتونید آزمون بدید و باتوجه ...

ممنون عزيزم 

رشته معماري 

يعني كار قرارداديه ؟ امنيت شغلي داره؟

ممنون عزيزم  رشته معماري  يعني كار قرارداديه ؟ امنيت شغلي داره؟

معماری هم نظارت و اجرا و طراحی داره

تضمینی نیست که هرسال n تا نظارت رو حتماً بگیری

ولی برای مجری شدن خودت میتونی اقدام کنی

نمیشه فقط به درآمد حاصله از سهمیه‌های نظام مهندسی تکیه کرد

خيلي خوبه كه  دليل نارضاييتون چيه؟ وضعيت پرداخت مرتبه؟

میگم اینکه حتماً n تا پروژه بهت تعلق بگیره اصلاً تضمینی نیست ممکنه سال بعد دوباره قوانین جواز و...بریزه بهم و صد بشه صفر

میگم اینکه حتماً n تا پروژه بهت تعلق بگیره اصلاً تضمینی نیست ممکنه سال بعد دوباره قوانین جواز و...بر ...

ببخشید میشه یکم راهنماییم کنید.من مکانیک سیالات دارم و میتونم طراحی و نظارت رو بگیرم.میخوام بشینم بخونم ولی همه میگن درامدش خیلی کمه.ارزش داره؟

بعد اینکه طراحی رو سازمان میده یا نظارت؟یعنی خودم باید برم دنبال پروژه یا نظام خودش میده؟مثلا پایه ۳ تو شهرستان سالانه چقدر درامد داره؟اینکه هرسال کار میخوره به ادم؟ممنون میشم کمکم کنید.سپاس

ببخشید میشه یکم راهنماییم کنید.من مکانیک سیالات دارم و میتونم طراحی و نظارت رو بگیرم.میخوام بشینم بخ ...

سلام 

تعرفه طراحی از نظارت و اجرا بیشتر هست

نظارت یک سهمیه مشخص داره من الان ناظر پایه یکم سال گذشته دوتا ۱۰۰۰ متر گرفتم و در هردو پروژه هم ناظر هماهنگ کننده بودم و هیچی به هیچی ولی خب زحمت زیادی هم نداره

بهتره آزمون‌ نظام مهندسی رو شرکت کنید چون برای استخدام در جاهای دیگر هم موجب اعتبارتون میشه

در مورد درآمد هم میدونم که در همون پروژه ناظر مکانیک ۱۶ م گرفته بود حالا شیرینی و اینا هم اگر گرفته من اطلاعی ندارم😅

البته این رو هم خدمتتون عرض کنم که سال به سال اوضاع براتون بهتر میشه تا همین چند سال پیش ناظر مکانیک و مجری و...الزامی نبود

حتی ناظر معماری نمیتونست ناظر هماهنگ کننده باشه ولی حالا میشه