2777
2789
عنوان

فرنی رو چجوری درست کنم

184 بازدید | 13 پست

برا بچه ۱۰ماهه 

شیره خشک میخوره میخوام با ارد برنج درست کنم میتونم نمیدونم با شیره خشک درست کنم یا آب اخه اولین بارمه 

گاهی چقدر آدم  دلش برای داشتن یک خیال راحت تنگ میشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آرد برنجو یکم با آب جوشیده سرد شده بذار قوام بیاد.بعد یکی دو قاشق شیر خشک بزن.دیر اقدام نکردی واسه ف ...

راستش بچه من نیس بچه خالمه من بهش میگم دیر کردی سنش کمه طفلی بچه 😕

آرد برنجو بریز با آب قشنگ بپزه زیرشون کم کن آخر کار اگه خواستی شیرخشک درست کن بریز اگه شیرخودتو میدی شیرتو بریز بدوش هم بزن ی تکه نبات بزن بخوره نوش جون

الحمدلله رب العالمین ...

یک قاشق آرد برنج، یه کوچولو کره پاستوریزه آب بریز بذار جوش بخوره بپزه، ۱۰ دقیقه آماده میشه، حالا میتونی داخلش، پودر بادوم درختی  نبات یا خرما، گردو، سیب یا گلابی هم بریزی، من متنوع درست میکنم یه روز میوه میریزم یه روز بادوم یه روز زرده تخم مرغ یه روز خرما

الان ایشون باید آبگوشت بخورت هنوز اولین بارته فرنی میدی

میدونم    بچه سرفه میکنه دختر خالمه  به خالم گفتم بهش فرنی بده یکم هم نشاسته بریز شاید خوب باشه میگه بلد نیستم🙁

من چند قاشق شیر پاستوریزه میریزم، اگه بچه حساسیت به پروتئین گاوی نداره میتونی چند قاشق شیر پاستوریزه ...

شیره خشک رو اماده کنه بعد بریزه یا پودرشو بریزه؟

شیره خشک رو اماده کنه بعد بریزه یا پودرشو بریزه؟

ببین روی حرارت نباید شیر خشک بریزی، بعد که از روی گاز برداشت یه کم خنک شد شیر خشک آماده کن بریز توش، شیر خشک نباید روی گاز باشه

ببین روی حرارت نباید شیر خشک بریزی، بعد که از روی گاز برداشت یه کم خنک شد شیر خشک آماده کن بریز توش، ...

خیلی ممنون بابت کمکت  پس میگم یکم سفت درست کنه بعد که از رو حرارت برداشت شیر خشک اضافه کنه