2777
2789
دنیز معنیش چی میشه؟؟ چون ذیدم ی نفر اسمش دنیز و توی بیو زده بود دریا

دِنیز دریا میشه معنیش 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

من تو اطرافیانم دیدم بچه ای که قبل از سن مدرسه فارسی رو روان بلد نبوده، چقدررررر تو مدرسه اذیت شده

این کارو با بچه ها نکنید لطفا....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تعصبات قبل ازدواج درموردش صحبت نمیشه؟ 

حرف زده بودن دختر داییم گفته بود من مشکلی ندارم ولی الان داره اذیت میشه

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
ما هم ترک هستیم شوهر منم می‌گفت دنیز قبول نکردم من میگفتم هانا آخرش شد الناز 

آخرش کدومتون النازو انتخاب کردید الناز هم اسم ترکیه😅

هرکس زبان مادری خودشو خیلی دوس داره و جاهلانه نیست اصلا بچه ها هم میرن مدرسه به اجبار هم شده فارسی ی ...

تعصب بیجا جاهلانه هست و بقیه شهراهم زبان مادری دارن . بچه ای تا سن مدرسه زبان رسمی کشورو بلد نباشه تو مدرسه عذاب میکشه و دایره لغاتش در اینده خیلی کم میشه و کاملا تاثیر میذاره رو صحبت کردنش

ماها هم هر کدوم زبان مادری داریم و در کنار زبان رسمی فارسی زبان مادری هم از بچگی ناخوااگاه یادگرفتیم

خداروشکر والدین جاهل نداشتیم که چوب بالاسرمون بذارن که فارسی حرف نزنیم 😊الانم به هر دوش مسلطیم

هرکس زبان مادری خودشو خیلی دوس داره و جاهلانه نیست اصلا بچه ها هم میرن مدرسه به اجبار هم شده فارسی ی ...

به اجبار یاد گرفتن خیلی فرق داره تا از اول یاد بگیره. الان شما تو مدرسه سالها زبان انگلیسی داشتی ایا با کسی که زبان مادریش انگلیسی بوده یکسانی؟! اون بچه تا بیاد تو مدرسه یاد بگیره کلی داغون میشه و لهجه ش هم که تا همیشه باهاش هست و ممکنه مسخره هم بشه تو مدرسه

زبان رسمی هر کشوری اولویت داره به زبانهای فرعیش. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

تعصب بیجا جاهلانه هست و بقیه شهراهم زبان مادری دارن . بچه ای تا سن مدرسه زبان رسمی کشورو بلد نباشه ت ...

دمت گرم  

👍👍👍 

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
آخرش کدومتون النازو انتخاب کردید الناز هم اسم ترکیه😅

آره می‌دونم 

هانا ودنیز وچند اسم دیگه رو با الناز نوشتیم تو کاغذ بعد تا کردیم یکی دادیم خواهر شوهرم برداشت الناز دراومد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

دنیز ک قشنگ تر از دریاست

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه